Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Balanç positiu del turisme a Reus amb una crescuda del 17%

El Gaudí Centre de Reus segueix sent el líder turístic de la ciutat
El Gaudí Centre a Reus | Miguel Cabrerizo

 

L'edifici modernista de l'Institut Pere Mata, el Gaudí Centre dedicat a l'arquitecte reusenc o les visites a la Casa Navàs, són els principals atractius turístics de Reus, i així s'ha vist reflectit en la temporada d'estiu amb la crescuda d'un 17% de les visites turístiques a Reus. L'Agència Reus Promoció busca una oferta turística de «qualitat i diversificada», per aquest motiu va engegar l'any 2017 la campanya «Visit Reus Summer», amb l'ampliació de l'horari de visites a la Casa Navàs o la visita al Campanar de Sant Pere, entre altres activitats.

 

El Gaudí Centre: principal atractiu turístic de Reus

 

El centre d'interpretació de l'arquitecte reusenc, el Gaudí Centre, es manté com la principal atracció turística de la ciutat. Aquest estiu han passat pel centre gairebé 20.000 persones, encara que enguany el nombre de visitants ha disminuït un 15% en relació a les temporades turístiques d'estiu anteriors.

 

Altres novetats que ha vist aquest estiu Reus han estat l'ampliació de punts informatius turístics a la ciutat, s'ha afegit Reus a les excursions dels principals «touroperadors» de la Costa Daurada o l'ampliació de materials promocionals sobre la ciutat als allotjaments turístics. Una de les novetats d'enguany ha estat la «Ruta del Modernisme 1900», que dedicada a l'any Caselles, ha passat pels edificis modernistes de la ciutat d'una manera més participativa.

 

La polsera turística redueix el preu de les entrades

 

A més, l'Agència Reus Promoció afirma que s'han incrementat les vendes de la polsera turística, estrenada el darrer any, que permet una reducció en les entrades als diferents atractius turístics de la ciutat, concretament, el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l'Institut Pere mata, el Campanar de la prioral de Sant Pere, el Museu d'Art i Història i el Museu Arqueològic de la ciutat.

 

La temporada d'estiu tanca amb un balanç positiu

 

La temporada finalitza amb un balanç turístic positiu per la ciutat, amb visitants que venien principalment de l'estranger com França, Rússia o els Països Baixos, seguit del turisme català, principalment de les comarques barcelonines i un 25% del visitant ha vingut de l'Estat espanyol. Els espais que han rebut més turistes a Reus han sigut el Gaudí Centre que ha passat gairebé el 100% del turista que ha vingut a Reus, el Campanar de Sant Pere amb un 51% d'assistència turística, l'Institut Pere Mata amb més 50% de visitants i els Museus de Reus amb un 20% respectivament.

Comentaris