Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Torna l'edició de tardor de la Ganxet Pintxo a Reus

La ruta de tapes es realitzarà del 8 al 18 de novembre
Les imatges de la Ganxet Pintxo primavera 2017 | Laia Solanellas

 

La ruta gastronòmica de tapes per excel·lència de Reus, la Ganxet Pintxo, torna del dijous 8 de novembre al diumenge 18 de novembre per omplir els carrers del municipi. Els reusencs i reusenques tenen una cita durant gairebé dues setmanes, als establiments reusencs que ofereixin una tapa d'aquesta ruta.

 

Un novembre de Ganxet Pintxo

La ruta de tapes Ganxet Pintxo, arriba per segon cop l'any. Després de portar-se a cap l'edició de primavera els fans de les tapes tornen a tenir una cita aquest 2018 amb l'arribada de la Ganxet Pintxo de Tardor. Mitjançant les xarxes socials, l'organització de la ruta gastronòmica ha informat als seus seguidors de les dates exactes de l'edició de tardor. Durant diverses setmanes, ha mantingut a l'espera als fans de la Ganxet Pintxo, manifestant que en breus donarien a conèixer les dates exactes.

 

Les imatges de la Ganxet Pintxo primavera 2017 | Josep Martí

 

La Cambra de Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i l'empresa Estrella Damm, organitza aquest esdeveniment que ja s'ha consolidat en el calendari gastronòmic de Reus. Després de l'èxit de la Ganxet Pintxo de Primavera, Reus es prepara per acollir una altra edició de la ruta de tapes el segon cap de setmana de novembre.

 

Es donaran a conèixer els restaurants participants

Com cada any, vora una cinquantena d'establiments restauradors de la ciutat participaran en la ruta gastronòmica. Properament l'organització de la Ganxet Pintxo de Tardor anirà informant de les novetats d'aquesta nova edició. Tant restaurants participants, activitats alternatives, així com altres informacions.

 

Èxit de la Ganxet Pintxo Primavera

L'edició de primavera de la Ganxet Pintxo va cloure amb valoració positiva, sobretot per alguns restaurants que van experimentar èxit històric de participació. Encara que les condicions meteorològiques de l'abril d'aques any no van facilitar la ruta, la Ganxet Pintxo de Primavera, va ser un èxit. Els restaurants guanyador de l'edició de primavera van ser el Tapes i Tapes, el Cafè Teatre del Centre i el restaurant japonès Sora Sushi.

 

Les imatges de la Ganxet Pintxo primavera 2017 | Josep Martí

 

A la catorzena edició de la Ganxet Pintxo de Primavera, van participar un total de 43 establiments oferint les seves millors creacions. La tapa acompanyada d'una cervesa, per 2,50 euros, és la base invariable d'un dels principals esdeveniments gastronòmics de la ciutat. Una ruta que aplega a un públic molt divers, tant petits, joves com grans podran gaudir durant 10 dies de les creacions dels restaurants reusencs.

Comentaris