El Parc de Nadal de Reus se centra en el talent i la creativitat

El parc estarà obert des del dijous 27 de desembre fins al 4 de gener al Tecnoparc
Imatge del Parc de Nadal de Reus. | TarragonaDigital.com

 

El talent i la creativitat són els eixos temàtics del Parc de Nadal de Reus d'aquest 2018-2019. Obrirà portes el pròxim dijous 27 de desembre i fins al 4 de gener del 2019. El dia 1 de gener estarà tancat, i la resta de dies obrirà de tres de la tarda a nou del vespre, amb l'excepció del dia de Cap d'Any, i és que el 31 de desembre tancarà una hora abans, a les vuit.

 

Tres noves activitats a la zona exterior

És el Parc de Nadal més veterà de la demarcació i es presenta com una opció per al període de vacances escolars que, a través de les entitats que l'omplen de vida, es pot convertir en una oferta d'educació en el lleure. Enguany hi participen 60 entitats diferents que oferiran activitats esportives, de lleure, culturals i festives. L'eix conductor vol servir per «estimular el talent natural i la creativitat que es troba en cada infant perquè desplegui les seves capacitats i habilitats de manera positiva», expliquen des del govern local.

 

El Parc estarà obert fins al 4 de gener. | Sergi García

 

Les instal·lacions de firaReus, al Tecnoparc, comptaran amb més de 6.000 metres quadrats de Parc de Nadal que comptarà, també, amb una zona exterior d'atraccions que, enguany, incorpora un passeig en poni, un circuit de karts i un circuit de patinets elèctrics. Hi haurà un estand dedicat a la Ciutat del Bàsquet Català, etiqueta que lluirà Reus durant el 2019; i un altre anomenat Reus Talent, en col·laboració amb Canal Reus TV, que permetrà a nens i nenes ballar i cantar.

 

El Parc de Nadal més veterà de la demarcació

El Parc de Nadal de Reus va obrir portes, per primera vegada, l'any 1978. La iniciativa va sorgir de la Jove Cambra Internacional de Reus per commemorar l'Any Internacional de la Infància declarat per la UNESCO. Quatre dècades després, l'esdeveniment ha patit canvis, com per exemple en l'organització. La responsabilitat ha passat a l'Ajuntament de Reus a través de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA.

 

No és l'única branca del consistori reusenc que s'implica en l'esdeveniment, i és que Benestar Social hi desplega un servei d'acompanyament a la diversitat amb un equip de monitors que acompanyen als visitants amb necessitats especials que visiten el Parc. Pel que fa a l'àmbit solidari, la Fundació Noelia torna a tenir presència a l'esdeveniment a través d'un espai de recollida de taps de plàstic en benefici de la recerca mèdica; la recollida de taps, a més, va vinculada al sorteig d'una sortida familiar a la neu per mitjà d'Esquiades.com i l'estació de Boí Taüll.

 

Tecnoparc Reus on se situarà el Parc de Nadal. | Cedida

 

AFANOC també es beneficiarà de la solidaritat dels visitants del Parc de Nadal. La fundació Jeb Andrews recollirà aportacions d'un euro per destinar-les a la recerca sobre el càncer infantil. L'entitat, que treballa i acompanya les famílies a través de la música , es vincula amb el Càmping Serra de Prades que, entre tothom que hi participi, sorteja un cap de setmana de bungalow i quatre sopars al restaurant Els Ceps.

 

Cinc euros l'entrada i paquets de promoció

El preu de les entrades no es modifica respecte a l'any passat i es manté en cinc euros. A més, els paquets de promoció inclouen cinc entrades per un preu de 22 euros i de 10 entrades valen 40 euros. Les famílies nombroses i monoparentals, les entrades per grups, les persones amb discapacitat i aquells que gaudeixen del Carnet Jove, tenen els tradicionals descomptes i l'entrada els hi surt a quatre euros. 

 

D'altra banda, el Parc de Nadal ha posat a disposició dels usuaris dues línies d'autobús, a més de l'habitual, L50, que ja fa la ruta diària. La línia L81 unirà la plaça de la Llibertat amb el Tecnoparc, on se situa el Parc de Nadal. Aquesta línia sortirà cada 30 minuts i funcionarà des de les 14.30 hores fins a les 21.45 hores, des del dia 27 de desembre fins al 4 de gener. No obstant això, el dia 31 de desembre com que el Parc de Nadal tanca abans, la línia d'autobús serà a les 20.17 hores.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris