GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Desapareix la porta d'accés als terrenys d'Adif a l'avinguda del Comerç a Reus

Els fets van ocórrer el passat divendres, 19 d'abril, quan unes persones van desencaixar la porta
Així és com va quedar l'entrada de l'antiga Fira de Reus després que es cometés l'acte de vandalisme | L.S
 

Ja fa uns dies que una de les portes d'accés del gran terreny d'Adif a l'avinguda del Comerç de Reus no hi és. Segons han explicat fonts a TarragonaDigital, un grup de persones va desencaixar la porta de darrere de l'estació de trens de Reus el passat divendres 19 d'abril a la nit deixant així totalment oberta aquesta zona, la qual compta amb diverses carpes de grans dimensions que mostren d'una forma post-apocalíptica que no fa gaire temps hi va haver activitat a la zona. La Guàrdia Urbana de Reus quan va ser alertada dels fets va procedir a precintar l'entrada perquè ningú hi tingués accés, tot i que l'esforç no ha estat gaire gran i és que tan sols unes cintes ho intenten.

 

La Guàrdia Urbana de Reus 'precinta' el recinte

Després de l'acte vandàlic els responsables d'Adif van buscar una solució per arreglar els desperfectes, ja que són ells els propietaris dels terrenys. Mentre Adif busca una solució, l'accés a l'antiga Fira però segueix obert. Només unes cintes de la Guàrdia Urbana de Reus obstaculitzen a dures penes l'accés a l'àrea. La policia local reusenca es va posar en contacte amb els responsables d'Adif i de seguretat de l'estació de tren de Reus quan van veure que no hi havia porta, però segons expliquen a aquest mitjà no hi poden fer res més ja que la titularitat de la zona és d'Adif.

 

 

Adif segueix buscant una solució

Mentre l'accés segueix precintat per aquestes cintes de plàstic, Adif encara busca una solució per arreglar la porta. Des de l'empresa encarregada dels ferrocarrils espanyols han explicat a TarragonaDigital que d'entre les opcions que estan contemplant per solucionar el problema hi figura fins i tot construir un mur per tapiar l'entrada. 

 

També et pot interessar: