Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Grans descomptes de Ryanair durant tres dies per volar des de Reus

La promoció compta amb descomptes fins a 30 euros en vols d'anada i tornada
Ryanair realitza una promoció d'escapades de primavera | Instagram Ryanair

 

L'aerolínia de baix cost Ryanaiar ha realitzat una promoció amb grans descomptes per escapades durant aquesta primavera a tota la xarxa europea que treballa la companyia 'low cost'. Així doncs, fins a la mitjanit del dijous 10 de gener, estarà l'oferta de forma exclusiva a la pàgina web de Ryanair. Des de l'Aeroport de Reus es podrà viatjar per Europa des dels 9,78 euros que val anar a Londres fins als 34,30 euros que costa volar a Cork.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Grans descomptes a Ryanair per escapades de primavera

La companyia irlandesa, en un comunicat, ha explicat la nova promoció destinada a la primavera, concretament, per a realitzar viatges des d'aquest gener fins a mitjans de maig. L'oferta de Ryanair inclou ofertes per a vols d'anada i tornada, per viatjar a tota la xarxa europea de l'aerolínia de baix cost. 

 

Des de l'Aeroport de Reus en surten 13 vols amb Ryanair  | Ismael Llanes

 

Des de l'Aeroport de Reus, que treballa amb la companyia irlandesa, també té un seguit de vols que estan inclosos en l'oferta de l'aerolínia 'low cost'. Pel que fa a aquests descomptes, des de la capital del Baix Camp, el vol que surt més econòmic és el de Londres Stansted, el qual surt per un preu des de 9,78 euros –anada–. D'altra banda, el vol més car des de Reus és el que va fins a Irlanda, sigui la ciutat de Cork o la de Shannon, ja que tots dos tenen un preu de sortida de 34,30 euros –anada–. 

 

Altres destinacions on es podrà volar des de l'Aeroport de Reus són Brussel·les, Eindhoven, Liverpool, Manchester o Frankfurt, per menys de 20 euros, així com Dublín, Birmingham o Gdansk, per menys de 30 euros el vol d'anada. 

Aquestes són les ofertes de Ryanair des de l'Aeroport de Reus | Ryanair

 

 

 

 

Comentaris