Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detinguda per clavar un ganivet a una noia durant una discussió a Reus

Les dues noies s'estaven barallant per un deute econòmic
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

Una noia va agredir una altra amb un ganivet el vespre d'aquest dissabte, 10 de novembre, a Reus. Tal com han informat els Mossos d'Esquadra, van rebre l'avís a través del 112 que dues noies s'havien discutit al carrer de Roseta Mauri de Reus, i que una d'elles havia clavat un ganivet a la cama de l'altra. 

 

Les dues noies s'estaven discutint per un tema econòmic. La noia agredida tenia un deute amb l'agressora, i aquesta, en voler recuperar els diners, va treure un ganivet i li va clavar a la cama, provocant-li una ferida. Va ser la mateixa agressora qui va trucar al telèfon d'emergències 112 per informar que s'havien discutit i que ella mateixa havia agredit l'altra noia. L'agressora també va explicar que es dirigien a l'Hospital Sant Joan per tal que la noia agredida fos atesa pel personal mèdic. 

 

El 112 va informar del succés als Mossos d'Esquadra, que es van traslladar amb una dotació a l'Hospital Sant Joan, on es trobaven les dues noies. Allà, l'agressora, de 21 anys, va ser detinguda a causa de l'agressió. 

 

Detingut per ferir un home amb un matxet en una baralla a Reus

Els Mossos d'Esquadra també van haver d'actuar el vespre d'aquest dissabte per una altra agressió a la capital del Baix Camp. Dos homes es van barallar a la plaça de la Pastoreta, i durant l'altercat, un d'ells va treure un matxet i va ferir l'altre a la mà. Els Mossos van desplaçar-se fins al lloc dels fets i van separar els dos homes que s'estaven barallant. L'altercat es va produir per temes sentimentals. L'home ferit va haver de ser atès al Centre d'Atenció Primària per una ferida que l'agressor li havia fet a la mà, i per la qual va necessitar punts de sutura. Pel que fa a l'agressor, de 36 anys i de nacionalitat dominicana, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. 

Comentaris