Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un detingut al Barri Fortuny de Reus per amenaces amb arma blanca

La baralla s'ha produït entre un veí i un ocupa del mateix edifici, ja que li tenia l'aigua punxada
La Guàrdia Urbana, al lloc dels fets | Cedida

 

 

Ensurt i moments de tensió aquesta tarda al Barri Fortuny de Reus. Cap a quarts de cinc de la tarda d'avui dimarts, 6 de novembre, la policia local ha rebut un avís per una baralla al carrer de Manuel Milà i Fontanals de Reus. Fins a quatre dotacions de la Guàrdia Urbana de Reus s'han personat al lloc dels fets i s'ha procedit a la detenció d'un veí de Reus per un delicte d'amenaces. Al mateix temps, se li ha decomissat una arma blanca que hauria intentat fer servir durant la brega. 

 

La discussió ha estat entre un veí i un ocupa

Testimonis visuals dels fets asseguren que la persona detinguda té entre 45 i 50 anys i segons afirmen aquestes mateixes fonts, el motiu de la discussió tindria a veure amb un grup d'ocupes que fa temps que està instal·lat en un dels pisos del barri. Com que tindrien l'aigua punxada a un veí, aquest s'hi hauria intentat enfrontar i d'aquesta manera s'hauria iniciat la baralla que ha acabat amb la detenció policial.

 

Problemes d'ocupació al Barri Fortuny

El barri Fortuny està vivint moments de tensió constant, la causa són els múltiples pisos deshabitats que ja fa anys que estan ocupats. Els veïns que s'han enfrontat aquesta tarda no és la primera vegada que s'encaren, ja que fa temps que succeeix el problema de convivència. La persona que s'ha enfrontat contra el veí, fa anys que viu al bloc de manera il·legal ocupant un pis que no és de la seva propietat.

 

Edifici on conviuen les dues persones implicades en la baralla al Barri Fortuny | TarragonaDigital.com

 

Els dos veïns conviuen als blocs que s'endinsen al número 2 del carrer de Manuel Milà i Fontanals de barri Fortuny, concretament el bloc 2n B. La presidència de l'edifici ja ha denunciat aquest fet en diverses ocasions, però aquesta tarda la persona ocupada i un veí del mateix bloc han començat a discutir i posteriorment han iniciat una baralla.

 

El Barri Fortuny de Reus és un dels que més està patint els problemes derivats de l'ocupació il·legal d'immobles. En aquest cas concert, els veïns asseguren que no és el primer cop que es produeixen episodis d'aquest tipus.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris