Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detingut a Reus, després d'una persecució, un home que tenia una ordre de crida i cerca

L'implicat, que va abandonar el seu vehicle, va intentar fugir corrents i camp a través pels voltants de l'aeroport de Reus
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

 

Durant la tarda del passat divendres, 9 de novembre, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van detenir un home de 34 anys sobre el qual requeia una ordre de crida i cerca.

 

Detingut a Reus després d'una petita persecució a la T-11

Els policies, que feien feines de vigilància al barri tarragoní de Riu Clar, van observar que un cotxe, amb dos ocupants, feia una maniobra brusca en veure’ls. Immediatament després, es va iniciar una petita persecució per l’autovia T-11, fins que els agents van trobar el vehicle, buit, als afores del Centre d’Estudis Superiors d’Aviació (CESDA), a tocar de l’aeroport de Reus.

 

En apropar-se al centre d'aviació, els agents de la Guàrdia Urbana van veure el copilot del vehicle a l’interior d’una de les aules del centre, on va ser detingut. El conductor, per la seva part, corria camp a través, fins que es va llençar a terra després de les repetides advertències d’un dels agents.

 

Al cotxe, la Guàrdia Urbana hi troba un martell i una samarreta, estris usats per trencar vidres

Durant l’escorcoll del vehicle i els individus, els agents policials van trobar eines que s’empren per trencar vidres de vehicles, com un martell i una samarreta. A més, també es va trobar un passaport, la identitat del qual no corresponia a cap dels dos detinguts, i un joc de claus.

 

Tal com ha informat la Guàrdia Urbana de Tarragona, el conductor del vehicle va ser denunciat per conducció temerària, per conduir utilitzant un telèfon mòbil i, alhora, perquè sobre ell requeia una ordre de cerca i captura.

 

La Guàrdia Urbana denuncia un home per conduir sense carnet i sota els efectes de l'alcohol

Durant la matinada de diumenge, la policia tarragonina va obrir diligències a un home de 39 anys per conduir sense carnet i fer-ho sota els efectes de l'alcohol. Els fets, concretament, van passar a un quart de quatre de la matinada, després que els agents el localitzessin en un control d'alcoholèmia. Després del test, es va confirmar el positiu, amb una taxa de 0,68 mil·ligrams per litre d'aire aspirat.

 

Un altre positiu per alcoholèmia al centre de Tarragona

Durant la matinada d'avui dilluns, 12 de novembre, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert diligències a un home de 32 anys per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Cap a les dues, la policia ha rebut l'avís sobre un vehicle que circulava de forma erràtica pels carrers de la ciutat.

 

Després de localitzar-lo, a l'avinguda Andorra, el conductor ha estat sotmès al control d'alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,88 mil·ligrams per litre d'aire aspirat.

 

 

Comentaris