NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

El director de l’Hospital Sant Joan de Reus plega

El doctor Òscar Ros al·lega motius personals

El director de l’Hospital Sant Joan de  Reus, Òscar Ros, ha dimitit del seu càrrec per motius personals, segons fonts municipals. Segons sembla deixarà la direcció del centre hospitalari de Reus per tornar a Alacant, regió d’on és originari. La noticia de la dimissió coincideix amb el cessament anunciat recentment del director territorial de Salut del Camp de Tarragona, Roger Pla.

 

Dimiteix el director de l’Hospital de  Reus

 

Ros, doncs, hauria dimitit per motius personals, segons informen fonts pròximes al govern de Reus. La decisió de deixar el centre, juntament amb el cessament de Pla, podrien impulsar finalment la creació del nou ens públic que ha de gestionar l’Hospital Sant Joan de Reus.

 

Segons fonts pròximes al govern municipal la sortida d’aquests dos gestors podrà permetre la incorporació de nous responsables que facilitin la creació del consorci públic, Generalitat i Ajuntament, que ha de fer-se amb la gestió de l’Hospital de Reus. L’exconseller de Salut, Toni Comín, es va comprometre a  crear aquest consorci per tal de fer-se càrrec de la gestió del centre. Una decisió que fins ara no havia tirat endavant, tot i que estava prevista per principis d’aquest any. Una proposta consensuada amb el govern municipal a la qual el director del centre, Ros, no s’hi hauria oposat.

 

Segons fonts pròximes al centre hospitalari aquest mes de setembre es podrien produir noves notícies que fomentarien també la creació d’aquest nou ens que ha d’absorbir l’Hospital de Reus, fins ara de gestió municipal.

 

Director de la companyia Vithas a Alacant

Segons ha informat l’Hospital en un comunicat el doctor Ros tornarà a Alacant per ser el director mèdic dels dos centres hospitalaris que la companyia Vithas té en aquesta ciutat. A més d’exercir de director a Reus, Ros també havia estat director de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre entre el 2006 i 2016, càrrec que va deixar per venir a Reus. 

 

Roger Pla, destituït del càrrec

El passat 31 d’agost el Departament de Salut va anunciar al doctor Roger Pla que seria cessat del seu càrrec coincidint ara amb la dimissió d’Òscar Ros al capdavant de l’Hospital de Reus.

 

Segons el  CatSalut el cessament de Pla respon a un canvi organitzatiu motivat pel canvi de govern a la Generalitat a  Catalunya. Pla havia apostat recentment per unificar l’Hospital Sant Joan de Reus i l’Hospital Joan XXIII de  Tarragona per tal d’incrementar el grau d’especialització i resolució de les diferents especialitats i així millorar l’eficiència. Una proposta que hauria aixecat polseguera a diverses bandes del territori.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris