Doctor Prats cancel·la el concert a Reus per un contacte amb un positiu de Covid-19

Un dels membres del grup ha estat en contacte amb una persona diagnosticada amb Covid-19
Doctor Prats suspèn el concert a Reus | Doctor Prats

Lo Submarino Fest no està tenint sort. Després de suspendre el concert de Sopa de Cabra, ara s'ha hagut de cancel·lar l'actuació de Doctor Prats per un important motiu, ja que un dels membres del grup ha estat en contacte amb una persona diagnosticada amb Covid-19 aquesta setmana passada.

En conseqüència de la situació, el grup ha decidit ser «curosos i coherents al màxim» i, per tant, han decidit seguir el protocol establert. La persona que ha estat en contacte amb una de positiva per coronavirus, farà quarantena i es farà les proves pertinents.

En el comunicat, els Doctor Prats ha expressat les seves ganes d'actuar a Reus. Això, però, no podrà ser aquest divendres, ja que «la cultura es mereix que siguem nosaltres, els artistes, els qui donem exemple i siguem el màxim cauts». També expliquen que cap membre del grup té la Covid-19, però ho fan «per precaució i perquè creiem en la cultura segura».

L'import de les entrades serà tornat automàticament i el grup està treballant per fer el concert més endavant.

"El Pla de Reactivació de Reus s'assegura el pressupost necessari" "L'Ajuntament de Reus lliurarà quatre noves mencions honorífiques per Misericòrdia"