Troben la dona desapareguda al barri Jardins de Reus

Els Mossos van rebre l’avís a les quatre de la matinada i la Lourdes Prunera està sana i estàlvia
La Lourdes Prunera ha aparegut al barri Jardins de Reus | Cedida
 

La dona de 67 anys desapareguda a Reus ja ha estat trobada sana i estàlvia. Segons els Mossos d’Esquadra, van rebre l’avís a les quatre de la matinada i van trobar la Lourdes a la mateixa ciutat, concretament al barri Jardins de Reus. La família ja està informada que la dona està en perfectes condicions i sana. La dona ha estat desapareguda un dia.

 

La filla que viu amb ella va denunciar la desaparició de la Lourdes a Reus

La Lourdes Prunera, de 67 anys, viu a Reus amb una de les seves filles i va sortir dijous al matí de casa, sense que la família sàpigues on estava. La filla que viu amb la Lourdes va avisar al telèfon d’emergències perquè estava preocupada per la seva mare i va presentar una denúncia de desaparició a la Guàrdia Urbana de Reus i als Mossos d’Esquadra, que es  van mobilitzar per trobar la dona.

 

La Lourdes es trobava en bon estat físic i mental en el moment de la desaparició i la família també es va mobilitzar per les xarxes socials per poder difondre la informació.

 

Troben a Torredembarra una persona gran que va desaparèixer al Vendrell

La Policia Local de Torredembarra va trobar el passat 12 de juliol una persona gran al passeig marítim de Torredembarra. L'home havia desaparegut al Vendrell aquell mateix dia i la seva família va procedir a posar una denúncia a causa de la seva desaparició. La Policia Local va identificar l'home en rebre una trucada d'un dels establiments de la localitat, que va informar que hi havia un home que semblava estar una mica desorientat i segons el desaparegut, portava tota la tarda sense la seva família, que per la seva banda, havia denunciat la desaparició al Vendrell. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris