Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Destrosses a dos cotxes a Reus en caure un fanal pel vent

La Guàrdia Urbana i el SEM s'han desplaçat al lloc dels fets

 

El vent ja ha causat destrosses a Reus aquest dijous. A la Riera d'Aragó ha provocat que caigués un fanal sobre dos cotxes estacionats, que n'han patit les conseqüències. La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, on han comprovat les destrosses i han aixecat acta. Una de les conductores afectades, que en aquell moment anava a buscar el cotxe, ha patit un cop lleu a la cama i ha estat evaquada amb ambulància com a part del protocol establert.

 

El fanal ha caigut sobre el parabrisa d'un dels cotxes aparcats | Joan Alfons López

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

A un dels cotxes se li han trencat els vidres i el retrovisor | Joan Alfons López

 

Des d'aquest matí, a Reus, el vent ha fet acte de presència, i s'ha intensificat a mesura que han anat passant les hores. Als volts de tres quarts d'una del migdia, un fanal de la Riera d'Arago, a l'altura del número cinc, ha cedit a la força del vent i ha caigut sobre dos dels cotxes que hi havia aparcats. Al primer li ha trencar els vidres de les dues finestres laterals del cantó de la vorera, li ha doblegat la porta de l'acompanyant i li ha trencat el retrovisor.

 

Un fanal ha caigut sobre dos cotxes estacionats | Joan Alfons López

 

Al segon cotxe, que ha patit la caiguda directa del fanal, li ha trencat el parabrisa en el lloc on ha impactat l'element d'il·luminació. El cas és que, una de les conductores, s'acostava en aquell moment al vehicle, i el fanal ha caigut entre la persona i el cotxe. Li ha provocat un lleu cop a la cama i, quan ha arribat la Guàrdia Urbana, ha avisat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques perquè la traslladessin a l'Hospital Sant Joan, part del protocol establert. Fonts de la Guàrdia Urbana alerten que el fanal que ha caigut tenia la base molt rovellada a causa, probablement, del fet que els gossos hi miccionin.

 

El fanal que ha caigut tenia la base molt rovellada | Joan Alfons López

 

La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat al lloc dels fets | Joan Alfons López

 

El vent s'endú el sostre d'un porxo

No ha estat l'única incidència que ha provocat el vent d'aquest dijous. A la plaça de la Cultura de la Pau, també a Reus, el vent s'ha endut el sostre d'un porxo, d'alumini. Els veïns que ho han vist han alertat als Bombers de la Generalitat i han arraconat les planxes que s'havien desprès. Bombers i Guàrdia Urbana han fet una inspecció preliminar i han acordonat la zona. La policia local ha alertat una empresa perquè hi actués d'urgència. Els operaris han tingut complicacions per començar l'operació a causa, precisament, del vent.

 

Els Bombers i la Guàrdia Urbana han acordonat la zona pel perill que pot causar la caiguda del sostre | Jordi Olària

 

Comentaris