Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dos joves s'iniciaran com a models gràcies al 'Be The Next Supermodel' de la Fira

Els guanyadors passaran a formar part del 'roaster' de New Face' de l'agència View Management
Els guanyadors formaran part del 'roaster' de New Face de l'agència View Management | La Fira Centre Comercial

 

La Fira Centre Comercial, a través del concurs 'Be the next Supermodel', ha donat l'oportunitat a dos joves d'iniciar-se com a model. L'esdeveniment s'ha realitzat en el centre comercial de la capital del Baix Camp durant dos caps de setmana, ha tingut el seu colofó final amb la celebració d'una passarel·la de moda, on han desfilat diferents aspirants. 

 

Els guanyadors formaran part del 'roaster' de New Face

L'esdeveniment s'ha celebrat durant dos caps de setmana a la Fira Centre Comercial. En aquest sentit, el concurs 'Be the next Supermodel' s'ha dividit en dues parts, el càsting i la passarel·la per triar els guanyadors. Així doncs, els dies 15 i 21 de setembre, a més del 22 al matí, es va realitzar la primera part del concurs per enrolar-se dins el món de la moda. 

 

En el recinte del centre comercial s'ha instal·lat un set on s'han atès a tots els aspirants en les dues fases del concurs. Durant el càsting, els participants han explicat perquè es presentaven i, a més, han interactuat amb les xarxes socials de la Fira Centre Comercial.

 

Dotze aspirants han desfilat per la passarel·la instal·lada a la Fira Centre Comercial | La Fira Centre Comercial

 

El colofó final ha estat la celebració de la passarel·la de moda durant la tarda d'aquest dissabte 22 de setembre. En aquesta, un total de dotze aspirants han desfilat davant d'un nombrós públic que ha assistit per veure als candidats a ser model, dels quals n'han sortit els vencedors.

 

Finalment, el concurs 'Be the next Supermodel' ha triat a dos guanyadors, els quals passaran a formar part del 'roaster' de New Face de l'agència de moda View Management, on s'iniciaran com a models. A més, també ha obtingut un premi valorat en 50 euros per comprar a les botigues de La Fira Centre Comercial.

 

Un gran nombre de persones ha assistit a veure la passarel·la a La Fira | La Fira Centre Comercial

 

Comentaris