Un dels vehicles de l'Uniraid, en una imatge d'arxiu

Dotze joves reusencs formaran part de l'UniRaid 2019 en una gran aventura solidària

Diumenge, 16 de febrer, la plaça de la Llibertat acollirà l'exposició dels vehicles i la presentació dels equips

Dissabte, 16 de febrer, la plaça de la Llibertat serà l’escenari de l’exposició de vehicles i la presentació dels diversos equips reusencs que participaran en la vuitena edició de l’UniRaid 2019, tota una aventura humana i solidària per a estudiants d’entre 18 i 26 anys.

Els cotxes seran a la plaça reusenca entre les 11.00 hores i les 14.00 hores, i a les dotze del migdia tindrà lloc la presentació dels equips i automòbils participants, a càrrec de Pep Nogués, coordinador dels ‘uniraiders’ de Reus.

«Un viatge d'aventura humana solidària»

UniRaid, expliquen els promotors de la iniciativa a la ciutat, no és una cursa de velocitat ni un ral·li, «sinó un viatge d’aventura humana solidària que pretén avesar els joves universitarisa encarar els obstacles i els desafiaments amb esperit d’equip».

Es tracta, ni més ni menys, d’un recorregut de nou dies pel desert del Marroc amb vehicles de fa més de vint anys. La prova, que es realitza cada mes de febrer des de fa set anys, té com a objectiu final creuar el país de nord a sud i lliurar material i solidari als nens i joves marroquins que viuen al desert.

Cada participant durà 40 kg de material escolar

Amb això, cada participant portarà un total de 40 quilos de material que lliurarà en diferents pobles seleccionats per l’organització. Aquest 2019, l’itinerari inclourà set etapes, entre els dies 23 de febrer i 3 de març, amb principi i final a la ciutat de Tànger.

En total, apunten els organitzadors, hi ha inscrits més de 140 equips d’Espanya, Portugal i Andorra, i sis són de la ciutat de Reus.

Els 'uniraiders' reusencs

Els equips ‘uniraiders’ de la capital del Baix Camp són els formats per Pep Nogués i Quique Roca-Umbert, amb un Mini del 1971; Sergi Llussà i Marc Conca, amb un Seat Ibiza del 1992; Matilde Roca i Ana Guerrero, al volant d’un Peugeot 106 Kid del 1994; Pol Benabarre i Xavier Dalmau, amb un Peugeot 106 de l’any 1997; Blanca Vizcaíno i Júlia Puertas, conduint un Citroën Ax del 1994 i Josep M. Marsal Fargas i Ramon Miralpeix Alsina, amb un Golf Cl del 1989.

Et pot interessar: 


Comentaris