L'Economia Circular serà el tema d'engany al cicle Idees x Business

La sisena edició del cicle empresarial es dividirà en dues jornades al febrer i al març
Imatge d'arxiu d'una sessió de l'Idees x Business | cedida

 

Les empreses, els sectors professionals i les persones autònomes de Reus tenen una cita el pròxim dimecres 27 de febrer i el dijous 21 de març, amb el cicle Idees x Business que engany se centra en l'Economia Circular. Aquestes dues sessions es destinen a aquelles persones que vulguin fer un pas més en el món empresarial, adquirint coneixements i posant sobre la taula diversos aspectes de negoci.

 

L'Economia Circular a l'Idees x Business 2019

Enguany el cicle Idees x Business arriba a la seva sisena edició consolidant-se en el calendari empresarial a Reus. L'economia circular serà la base d'aquesta edició que es dividirà en dues jornades. La primera activitat serà el pròxim 27 de febrer on es portarà a cap una jornada que es presentaran les característiques bàsiques de l'Economia Circular. Una sessió per explicar que consisteix aquest sistema econòmic de la mà de Jordi Oliver, expert en anàlisi de cicle de vida i fundador de l'empresa Inèdit.

 

Dues jornades adreçades empresaris

D'altra banda, a la sessió que es realitzarà el dijous 21 de març la jornada es basarà en una taula rodona on persones del món empresarial posaran en comú la manera com integren l'economia circular a la seva empresa. En aquest debat hi participaran persones representants tant de petites, mitjanes com grans empreses per veure com els afecta aquesta metodologia en les diferents modalitats empresarials.

 

L'edifici Tecnoparc és un dels dos del complex de Redessa en aquest polígon | Jordi Olària

 

Posada en comú de conceptes empresarials

A final de cada jornada, es portarà a cap un torn de debat on les persones inscrites i participants a l'Idees x Business 2019 podran interlocutar amb els ponents i presentar els seus dubtes. Aquest cicle empresarial està organitzat de manera conjunta per REDESSA, la regidoria de Promoció Econòmica, la Universitat Oberta de Catalunya i el Mas Carandell.

 

Totes aquelles persones interessades a participar es podran inscriure gratuïtament a través de les pàgines web de REDESSA, la UOC o el Mas Carandell. Les places per assistir a aquest cicle empresarial són limitades. Les instal·lacions de l'edifici Tecnoparc a firaReus seran la seu d'aquestes dues jornades de l'Idees x Business 2019.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!