El Mercat Central de Reus, sense llum

No hi ha subministrament elèctric des de les deu del matí d'avui dissabte, 4 d'agost
Imatge d'arxiu del mercat Central de Reus | Cedida

 

Cap a les deu del matí d'avui dissabte, 4 d'agost, el Mercat Central de la ciutat de Reus s'ha quedat sense llum. Segons informa el Diari de Tarragona, es tracta d'una avaria general que no depèn de les instal·lacions i Endesa, per la seva part, no té la incidència registrada.

 

Els paradistes del Mercat, preocupats pel gènere

Evidentment, les neveres, les bàscules i la resta d'elements elèctrics del mercat han deixat de funcionar, i els paradistes pateixen pel seu gènere, ja que, aquest fet, sumat a les altes temperatures, fa encara més difícil la correcta conservació dels aliments.

 

El mateix Diari, en la seva versió digital, explica que els tècnics no poden fer res per solucionar aquest problema, ja que es tracta d'un tall general del subministrament elèctric.

 

Ara per ara, s'està intentant resoldre la incidència mitjançant generadors i els venedors, per la seva part, estan fent servir bàscules alternatives, que funcionen amb bateries.

 

Tallers de cuina infantil als mercats de Reus

El Mercat Central de Reus i el Mercat del Carrilet van acollir, els dies 11 i 14 de juliol, respectivament, dos tallers de cuina infantil amb la fruita com a ingredient protagonista.

 

Aquesta iniciativa, impulsada des de l'Ajuntament de Reus sota el nom d''Aprenem, cuinem i mengem', vol introduir els més petits al món de la cuina i promoure valors com la creativitat, el compromís a l'hora de tastar tot tipus de menjar o la responsabilitat en la tria d'elements per cuinar.

 

Els dos últims tallers de cuina infantil seran amb fruita | Ajuntament de Reus

 

'Fem l'animal, amb fruita'

Els tallers, d'una hora, van ser impartits per la responsable del projecte, Anna Ortiz, i en el cas de les classes fetes als mercats reusencs, els ingredients principals van ser diversos tipus de fruita.

 

Nens i nenes entre 4 i 12 anys, al costat dels seus pares o acompanyants, van poder viure la sessió 'Fem l'animal, amb fruita', a través de la qual van experimentar, tot jugant, les diferents formes, sabors i textures d'aquests aliments.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris