Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tot a punt per a l'encesa dels llums de Nadal a Reus

La il·luminació s'encendrà a les 19.00 hores amb un espectacle a la plaça del Mercadal
Els llums del Nadal 2017 a Reus | Laia Solanellas

 

La ciutat de Reus a partir d'avui, 23 de novembre es vestirà de Nadal amb l'encesa de la il·luminació nadalenca. A les set de la tarda tindrà lloc un dels moments més esperats pels reusencs i reusenques, el tret de sortida a les llums de Nadal. El moment més important de la jornada, es produirà quan es premi un botó situat a l'escenari de la plaça del Mercadal. En aquest moment, i simultàniament, s'encendran totes els llums de Nadal de la ciutat.

 

Tot a punt per a l'encesa dels llums de Nadal

L'encesa de la il·luminació nadalenca a Reus, s'ha convertit en un acte més de les festes de Nadal al municipi. Aquest esdeveniment donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal, amb un espectacle per a tots els públics. Amb motiu de l'encesa lumínica, es durà a terme un espectacle inaugural a la plaça del Mercadal, amb la presència de les autoritats reusenques que iniciaran la campanya comercial de Nadal a Reus.

 

Els llums de Nadal al carrer del Vent de Reus. | Laia Riba

 

Un nadal molt musical a Reus

Amb motiu de Reus Capital de la Música 2018, tots els esdeveniments que es realitzin a la ciutat en relació a les festes de Nadal tindran com a fil conductor la música. Així ho durà a terme els actes previs a l'encesa de la il·luminació nadalenca, quan diversos espectacles itinerants arribaran a la plaça del Mercadal per encendre les llums nadalenques.

 

Un espectacle generacional donarà el tret de sortida a la campanya

L'espectacle inaugural de la campanya de Nadal a Reus, tindrà com eix principal les diferents etapes de la vida, infància i joventut, edat adulta i maduresa. Aquestes etapes es podran veure representades en un espectacle, de curta durada i que té l'objectiu d'agrupar les persones de les diverses etapes de la vida, en un mateix espai i compartir el moment entre les diverses generacions.

 

El gran arbre de Nadal a Reus 2016 | Josep Martí

 

La campanya nadalenca durarà 45 dies

Del 23 de novembre al 6 de gener, Reus s'omplirà de les activitats, la música i la llum de l'època més esperada de l'any. La pista de gel, el nou túnel lluminós de 20 metres de la plaça de la Llibertat o els diferents espectacles itinerants que es durà a terme pels carrers del municipi, protagonitzaran el nadal reusenc d'enguany. Podeu consultar tot el programa d'actes de la campanya de Nadal a reus aquí.

Comentaris