Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Acordonen un carrer de Reus per risc d'esfondrament d'un balcó

S'han posat unes tanques a la zona al carrer de Pi i Maragall
S'ha acordonat una part del carrer de Pi i Margall de Reus per risc d'esfondrament d'un balcó. | Google Maps

 

A causa de la degradació d'un balcó s'ha tallat un tram de la vorera del carrer Pi i Maragall de Reus, per risc d'esfondrament d'aquesta part de l'edifici. Els agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat, han posat un cordó de seguretat per impedir l'accés a la zona, amb l'objectiu d'evitar que no causi cap accident a qualsevol vianant que passi per sota els balcons.

 

Risc d'esfondrament d'un balcó

Un operari dels serveis municipals va alertar del perill que podria provocar si aquest balcó es desplomés, ja que se situa a la tercera planta i podria provocar un efecte dominó amb els balcons de més a baix fent caure els tres balcons. Els Bombers de la Generalitat i agents de la Guàrdia Urbana de Reus es van adreçar fins a lloc presumptament perillós, i van veure que l'edifici presentava perill d'enfonsament.

  

Cossos de seguretat van posar col·locar unes tanques de segureta

Quan van arribar els Bombers de la Generalitat a la zona, van observar que de moment la situació no requeria el servei de sanejament, per aquest motiu van avisar a l'arquitecte de l'Ajuntament de Reus. Posteriorment va arribar l'arquitecte municipal, que va valorar la situació. Davants aquests fets, els agents dels cossos de seguretat van posar una dotzena de tanques que impedien el pas dels vianants per aquella zona, amb el propòsit de vetllar per la seguretat del veïnat.

 

L'estructura està subjectada per unes barres

Amb la finalitat que cap vianant pugui resultar ferit si es provoqués l'enfonsament dels tres balcons, es van col·locar unes barres que subjecten l'estructura de moment. Per ara el risc d'enfonsament no és imminent, però la situació s'ha d'arreglar com més aviat millor. Aquesta mesura és de caràcter provisional i el veïnat de la zona està a l'espera d'una solució amb la rehabilitació integral de la façana.

 

Edificis de Reus s'enfonsen

Reus està vivint una època d'enfonsaments dels edificis, com l'enderroc d'urgència que es va dur a terme d'edifici al barri del Carme de Reus a causa dels aiguats. Les adversitats meteorològiques de les darreres setmanes, han provocat que cases velles que es troben en un mal estat, s'accentuï la seva malversació. Per aquest motiu i per l'antiguitat o la construcció dolenta dels edificis, algunes d'aquestes edificacions del municipi presenten rics d'enfonsament.

Comentaris