Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El 'Black Friday' arriba a les entrades de la macrofesta de Cap d'Any de Reus

Amb motiu del Black Friday es posaran a la venda 5 entrades cada dia amb descompte a partir del 20 de novembre
Oferta especial 'Black Friday' per Cap d'Any a Reus. | TarragonaDigital

 

Les ofertes llampec del Black Friday també arriben a Reus, i no pot ser d'una altra manera que baixant el preu de les entrades a la macro festival de cap d'any, al Pavelló Olímpic Municipal a l'Olympic New Year's Eve. Aprofitant les rebaixes del Black Friday es posen a la venda les entrades pel festival de cap d'any a un preu més reduït. L'oferta estarà activa del 20 al 25 de novembre i permetrà comprar les entrades a un preu més baix.

 

Entrades més barates per l’Olympic New Year’s Eve durant 5 dies

A partir de la pàgina www.bandarragroup.com qui estigui interessat podrà adquirir la seva entrada més barata. Cada dia del 20 al 25 de novembre es posaran a la venda 5 entrades per la Macro Festa de Cap d'any al Pavelló Olímpic Municipal, l'Olympic New Year's Eve, a un preu molt reduït. Els interessats podran rebre un correu electrònic quan es posin a disposició la venda de les entrades, i això ho poden aconseguir registrant-se a bandarragroup.com/black-friday

 

La festa de Cap d'Any a Reus serà la de referència enguany. | TarragonaDigital

 

Sortegem 10 entrades individuals al nostre Instagram

A més, al nostre Instagram @TarragonaDigital sortegem 10 entrades individuals, per participar en el sorteig només cal que us feu seguidors nostres, busqueu el post del sorteig i feu un «M'agrada» i finalment deixar un comentari etiquetant 3 amics. Per tenir més opcions podeu fer captura del post i penjar-lo al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital. Es podrà participar fins al divendres 23 de novembre i contactarem amb els guanyadors via missatge directe a Instagram.

 

Un cap d'any de pel·lícula de Hollywod

Ambientat en el més pur estil novaiorquès, Reus tindrà una macro festa de cap d'any com les que es representen a les pel·lícules de Hollywood. El carrer de Times Square aterrarà al Pavelló Olímpic de Reus amb la seva mítica 'Ball Drop', la bola gegantina del compte enrere que quan acabi de baixar marcarà l'inici del nou any i donarà pas al primer petó de l'any.

 

Henry Méndez, artista convidat a la festa de Reus | Cedida

 

L'artista Henry Méndez cap de cartell

Henry Méndez és l'artista cap de cartell de la macrofesta de Cap d'Any que se celebrarà al Pavelló Olímpic de Reus. L'organització de la festa ho va fer públic el passat dijous, 8 de novembre. Per tant, els artistes que conformen el cartell de l'Olympic New Year's Eve, i que es completaran amb la macro Cap d'Any Loca Latino són, Ricky Rf, Guillem Artigas, Marc Vidal, Joymiiq i DJ Ash, el DJ resident dels locals La Nuit i l'Hangar.

Comentaris