Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Un ciclista, ferit greu després d'accidentar-se a Roda de Berà

S'exhaureixen les entrades per les visites nocturnes al cementiri de Reus

Les invitacions es van acabar pocs minuts després que es posessin a disposició del públic
Imatge d'arxiu d'una visita noctura al cementiri de Reus. | Laia Solanellas

 

Un any més les entrades per visitar el cementiri de Reus de manera teatralitzada, es van exhaurir en pocs minuts. Gairebé 500 invitacions destinades a participar en les nou sessions de les «Visites nocturnes al Cementiri General de Reus» que enguany s'han organitzat pels dies 23, 24 i 25 d'octubre, es van quedar exhaurides aquest dijous. Encara que la visita al cementiri per Tots Sants és de caràcter gratuït, és necessària una invitació prèvia que s'adquireix a través d'internet.

 

Entrades exhaurides en pocs minuts

En la desena edició de les «Visites Nocturnes al Cementiri de Reus», les demanda segueix creixent any rere any. Enguany, les entrades es podien comprar a través de la pàgina web dels serveis funeraris de Reus. Tanta va ser la demanada del públic, que la pàgina web a través de la qual s'havien de tramitar les entrades es va col·lapsar. Per uns moments, el servei de venda d'invitacions, es va veure col·lapsat a causa de totes les persones que van entrar al moment.

 

Les visites nocturnes al cementiri de Reus tenen molt d'èxit. | Laia Solanellas

 

L'empresa demana disculpes pel col·lapse de la pàgina web 

Per aquest motiu, els Serveis Funeraris de Reus demanen disculpes i lamenten la situació generada per l'eina informàtica. També demanen perdó per la incidència que va provocar que alguns participants es quedessin sense entrades.

 

Una dècada d'èxit de participació en les visites nocturnes

Per contra, des dels Serveis Funeraris del Baix Camp també mostren la seva satisfacció en veure l'èxit de participació, en totes aquelles persones que desitgen realitzar aquesta activitat. Encara que les visites nocturnes ja fa una dècada que es duen a terme, segueixen sent un èxit, fet que agraeixen molt. Des de l'empresa afirmen que durant aquests deu anys d'activitat, han rebut la visita de més de 5.000 participants.

 

Imatge d'una edició anterior de les visites nocturnes al cementiri de Reus. | Laia Solanellas

 

Visites de la mà de la Gata Borda

L'entitat la Gata Borda tornarà a teatralitzar les visites nocturnes que s'hi fan amb motiu del dia de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Aquestes visites serveixen per donar a conèixer el patrimoni d'aquest equipament reusenc, però també per conèixer històries d'algunes de les persones que hi ha enterrades al Cementiri de Reus. Per les nou sessions que s'oferiran, en total hi podran passar 450 persones, 50 a cada torn de visita. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris