GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Entren i causen destrosses als antics cinemes Lauren de Reus

Els veïns van alertar la Guàrdia Urbana en veure persones al terrat de l'edifici
Les instal·lacions dels antics Lauren Cinemes a Reus | Jordi Olària

 

La Guàrdia Urbana va fer marxar, dissabte passat, un grup de persones que haurien entrat als antics Cinemes Lauren de Reus segons ha avançat 'Diari de Tarragona' i ha pogut corroborar TarragonaDigital.com. Fonts municipals expliquen que, efectivament, els veïns van alertar al cos policial que hi havia persones al terrat de l'edifici i la Guàrdia Urbana va desplaçar-s'hi. Una vegada allà, van comprovar que hi havia vidres trencats i altres destrosses, però no van poder localitzar les persones que havien alarmat als veïns, i que serien dues.

 

La cinta policial al voltant de la porta denota l'actuació de la Guàrdia Urbana de Reus | Jordi Olària

 

Després de comprovar la zona es van posar en contacte amb els llogaters de les instal·lacions que, fa més de tres anys, acollien un dels dos cinemes que, aleshores, hi havia a Reus. Es va avisar, per tant, a Caixa Bank per si volia prendre mesures i tapiar la porta, una de les afectacions que havia patit l'immoble. Es tracta d'una de les portes de vidre que, antigament, donava accés a l'entrada del cinema, i que els intrusos haurien trencat durant el seu pas per les instal·lacions aquest cap de setmana passat. Efectivament, es pot comprovar que la Guàrdia Urbana ha actuat als antics Lauren per la cinta policial, però també que Caixa Bank va decidir tapiar la porta per evitar mals majors.

 

S'ha tapiat la porta de vidre trencada dels antics cinemes Lauren | Jordi Olària

 

La incògnita del futur dels Lauren de Reus

Fa tres anys que Lauren va tancar les instal·lacions que tenia a Reus. A les antigues taquilles, de fet, encara s'hi pot veure el primer cartell que es va penjar, i que anunciava un tancament temporal que mai va acabar. La situació ha quedat aturada entre tràmits burocràtics i judicials, tot i que s'ha especulat força sobre el futur d'aquestes instal·lacions al llarg d'aquests tres anys llargs. El cas és que l'edifici és municipal i forma part de les instal·lacions de Redessa; la seva explotació, però, correspon a Caixa Bank durant uns 40 anys, explotació que li val un lloguer tot i no poder activar de cap manera l'espai, sigui a través d'un nou operador de cinema o de qualsevol altra activitat.

 

Cartell del suposat tancament provisional de Lauren Cinemes a Reus | Jordi Olària