ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

L'Escola Pompeu Fabra de Reus tindrà una nova il·luminació

Els treballs s'emmarquen dins el projecte de millora dels centres educatius de la ciutat impulsat per l'Ajuntament
Imatge dels treballs d'instal·lació de la nova il·luminació ornamental a la façana de l'Escola Pompeu Fabra de Reus | Cedida
 

Aprofitant el període vacacional de Setmana Santa i l'absència d'alumnes i de personal a les aules, s'han començat a fer els treballs per instal·lar la nova il·luminació ornamental a la façana del centre educatiu reusenc Pompeu Fabra. Aquests treballs formen part del pla de millora dels centres educatius que l'Ajuntament de Reus està realitzant a la ciutat. 

 

Amb motiu de l'Any Pere Caselles, l'Ajuntament de Reus va posar en marxa el projecte de valorar l'obra d'aquest arquitecte reusenc, en especial, els dos centres educatius dissenyats per ell, l'escola Prat de la Riba i l'escola Pompeu Fabra. 

 

L'Escola Prat de la Riba ja té nova il·luminació

El 20 de març de l'any passat l'Escola Prat de la Riba va estrenar la nova il·luminació i, aquest any, és el torn de l'altra escola dissenyada per Caselles. Així doncs, durant l'acte de commemoració de l'any Pompeu Fabra, el passat 1 de desembre de 2018, l'alcalde de Reus va anunciar que, al llarg de l'any, es faria la instal·lació de la nova il·luminació a l'Escola Pompeu Fabra. 

 

La durada prevista dels treballs és de dos mesos, tot i això, els treballs d'instal·lació més complexos es duran a terme durant el període de Setmana Santa aprofitant la poca activitat escolar. Un cop s'hagi acabat aquesta intervenció, mitjançant la instal·lació d'uns punts de llum estratègics, es ressaltarà la singular arquitectura de l'edifici dissenyat per Caselles. 

 

Els treballs tindran un cost d'uns 34.000 euros

L'obra ha estat adjudicada a l'empresa Tesencia S.A. per un import de 33.857,01 euros. L'actuació abasta els treballs de muntatge de la nova instal·lació, així com tots els recursos i mitjans necessaris per a l'execució, entre els quals s'inclouen projectors LED que destacaran la façana de l'edifici. 

 

Amb aquestes actuacions no només es pretén millorar el manteniment de l'edifici, sinó que també es vol posar en relleu els edificis amb valor arquitectònic que formen part del patrimoni històric de la ciutat de Reus. A més, també pretén millorar i valorar els centres dedicats a l'ensenyament. 

 

També et pot interessar: