Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'escola Puigcerver de Reus fa els 50 anys al Bartrina amb Màrius Serra i Jordi Gil

L'acte de celebració tindrà lloc el 2 d'octubre al Teatre Bartrina
Imatge de les instal·lacions de l'Escola Puigcerver. | ReusDiari.cat

 

L'escola Puigcerver de Reus arriba a la meitat de segle, i és que ja fa 50 anys que el món de la docència a la ciutat. Amb motiu del seu aniversari l'escola ha organitzat un acte de celebració el pròxim dimarts 2 d'octubre, a les vuit de la tarda, al Teatre Bartrina. En aquest acte hi seran presents l'escriptor Màrius Serra i el periodista Jordi Gil, que conduirà l'esdeveniment.

 

Màrius Serra i Jordi Gil, convidats a l'acte commemoratiu

Escriptor Màrius Serra, autor de llibres com 'Mon Oncle', conegut per participar a TV3, Catalunya Ràdio i col·laborar a diferents mitjans escrits, serà l'encarregat d'inaugurar aquest acte commemoratiu de l'escola Puigcerver. D'altra banda, el periodista i expresentador del programa infantil 'Info K', Jordi Gil, serà la persona que presentarà tot l'acte d'homenatge.

 

Màrius Serra a Reus per Sant Jordi | Josep

 

L'escola Puigcerver va iniciar per primera vegada el curs escolar el dia dos d'octubre de l'any 1968, per aquest motiu han decidit commemorar la data i fer l'acte de celebració el mateix dia que fa 50 anys. Aquest esdeveniment també comprèn l'acte inaugural del nou curs escolar 2018 - 2019.

 

Escola «activa, laica i oberta»

Les primeres classes que es van fer a les instal·lacions de l'escola Puigcerver van ser l'any 1968, on uns galliners es van adaptar per aquells alumnes que trepitjaven per primer cop l'escola per fer, educació primària i secundària. Poc després l'escola es va anar adaptant als nus temps sempre amb la línia d'impartir valors «moderns i democràtics». Es defineixen com una escola «activa, laica i oberta».

 

Alumnes de l'Escola Puigcerver. | ReusDiari.cat

 

Un any ple d'activitats pel 50è aniversari

Les activitats commemoratives dels 50 anys de l'escola s'iniciaran amb l'acte inaugural al Teatre Bartrina, però no s'acabaran aquí. L'escola presenta un curs escolar ple d'activitats no només pels alumnes d'aquell moment, sinó que també pel professorat i exalumnes. El dia 4 d'octubre, a l'escola, es realitzarà un concert de la mà de Dàmaris Gelabert el qual estarà adreçat als alumnes de Cicle Inicial i d'Educació Infantil.

 

La percussió corporal també prendrà protagonisme pels alumnes de tercer fins als de sisè de primària, amb el taller impartit per Santi Serratosa el 13 de novembre. El 22 de març, tindrà lloc un dels actes més importants d'aquests 50 anys, la trobada d'exalumnes, docents i exdocents que adoptarà el format de «Vespre a l'Escola». El 30 de març es farà a l'escola un dinar obert a tota la comunitat educativa, i un mes després els alumnes faran una sortida a Poblet. Els actes commemoratius clouran amb el sopar de fi de curs el 21 de juny a les instal·lacions de l'escola.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris