Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 1.200 escolars passaran pel MemoriJove de Reus

El cicle està inclòs del Festival Memorimage i començarà amb la pel·lícula 'Out' aquest dijous
'Out', ha estat la pel·lícula escollida per estrenar el MemoriJove | Àngel Ullate

La 13a edició del Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, ja ha donat el tret de sortida. Després de la inauguració d'aquest dimecres, 7 de novembre, aquest dijous començaran les sessions del MemoriJove, les quals estan incloses al festival. En aquest sentit, la primera pel·lícula que es passarà és 'Out', una radiografia d'un temps de valentia, en la qual diferents joves gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals d'arreu del món, enregistren el moment d'explicar a les seves famílies la seva orientació sexual.

 

El Festival Memorimage es va inaugurar amb un ple absolut per veure la pel·lícula 'Andrea Motis, la trompeta silenciosa', que va comptar amb el posterior concert de la protagonista del film, acompanyada per Joan Chamorro i Josep Traver.

 

Les millors imatges de la inauguració de la 13a edició del Festival memorimage.

 

Més de 500 estudiants assisteixen a les projeccions d'aquest dijous

De la totalitat de joves inscrits, 580 estudiants han assistit a les projeccions d'aquest dijous. A més, després de cada sessió, un representant del Col·lectiu H2o ha coordinat el col·loqui amb els joves que han pogut veure la pel·lícula. Aquest film ha estat l'escollit per cloure el Festival Memorimage d'enguany, el pròxim dissabte dia 10 de novembre, a les nou del vespre al Teatre Bartrina.

 

Durant aquesta tarda continuaran les pel·lícules en el festival al Teatre Bartrina. 'Una vida fent fira', serà el film que es projectarà dins de la secció MemoriReus, on es retraten les més de set dècades de la firaReus i assistiran els dos directors, David Fernàndes i Victor Rubio, juntament amb la guionista Isabel Martínez.

 

Un cop finalitzada la projecció, en el mateix teatre reusenc, es passarà el documental 'Hereus d'un cardenal proscrit', que relata una part de la història de l'església tarragonina durant el franquisme i també hi haurà la directora Llúcia Oliva que ens parlarà sobre aquest projecte.

 

El Teatre Bartrina es va omplir de gom a gom per la inauguració del Memorimage | Àngel Ullate

 

L'Orfeó Reusenc, segona sala del Memorimage

Els documentals 'Deaf Child', el qual explica l'encoratjadora història d'en Tobias, un noi que va néixer sord, i 'No intenso agora', del cineasta brasiler Joao Moreira, un documental que retrata i reflexiona sobre el maig del 68.

 

Comentaris