Evacuen els treballadors d'una empresa química de Reus per un incendi

Una campana extractora i els tubs de ventilació han començat a cremar aquesta matinada a l'empresa Erling Klinger
Imatge de l'empresa Erling Klinger situada a Reus | Cedida

 

En una empresa de productes químics situada a la carretera TV-7211, al carrer de Tàrrega, al terme municipal de Reus ha començat a cremar aquesta matinada de dimecres 24 de juliol. Els fets han tingut lloc quan faltava un minut per les dues de la matinada i s'han hagut d'evacuar 62 persones que estaven treballant en l'empresa en aquell moment, per sort cap persona ha resultat ferida per l'incendi.

 

Una seixantena de treballadors han sigut evacuats

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d'incendi aquesta matinada comunicant que una campana extractora i els tubs de ventilació havien començat a incendiar-se a l'empresa Erling Klinger de Reus. Encara que les flames no han afectat la zona química de les instal·lacions de l'empresa, com a mesura de prevenció han desallotjat a tota la plantilla de la fàbrica per risc d'incendi.

 

Les flames no han afectat la zona de la fàbrica

Fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han traslladat al lloc dels fets per apagar les flames que per sort, no han deixat a cap persona ferida. Poc després d'apagar l'incendi en aquesta fàbrica reusenca, concretament a les quatre del matí, la seixantena de treballadors han pogut tornar a les seves tasques sense més complicació. L'empresa Erling Klinger de Reus es dedica a la fabricació de productes mecànics i químics-tècnics per al sector de l'automobilisme.