Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'exconsellera Meritxell Borràs presenta '34 dies de tardor i 1 de primavera' a Reus

Amb motiu del Cicle de Conferències 2018 d'El Círcol arriba a Reus per presentar aquesta crònica personal
La consellera signa el llibre d'honor de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí. | Joan López

 

A la tardor del darrer any l'exconsellera de Governació, Meritxell Borràs, va ser empresonada a la presó d'Alcalà-Meco on allà va escriure '34 dies de tardor i 1 de primavera'. Avui, dimarts 9 d'octubre arriba a Reus per presentar aquesta crònica personal al Círcol a les 20.15 hores, en un acte obert a tota la població.

 

Cicle de Conferències 2018 d'El Círcol

La Junta d'El Círcol de Reus, en el seu Cicle de Conferències 2018, ha volgut convidar a l'exconsellera de Governació, per presentar el seu llibre més íntim. Aquest relat és un dietari que l'autora va escriure mentre estava tancada a una cel·la d'Alcalà-Meco a Madrid, quan es trobava sota presó incondicional.

 

De la mà de l'editorial Símbol Editor, Meritxell Borràs vol presentar a la societat les sensacions que va patir durant aquells dies que va restar tancada a la presó madrilenya. Una representació d'allò més sensible, directe i personal del que va experimentar mentre estava empresonada.

 

Pròleg d'Antoni Basses

Aquest llibre compta amb el pròleg del periodista Antoni Basses que ha volgut posar el seu granet de sorra en aquest relat personal de l'exconsellera.

La consellera de Governació Meritxell Borràs | Cedida

 

Encausada per rebel·lió, sedició i malversació

Meritxell Borràs és llicenciada en farmàcia i va arribar al Parlament de Catalunya quan va assolir el càrrec de consellera de Governació i Relacions Institucionals durant el mandat d'Artur Mas. Finalment va ser nomenada consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge en el govern de Carles Puigdemont. Arran dels fets de l'1-O Meritxell Borràs va ser encausada per rebel·lió, sedició i malversació per la jutgessa de l'Audiència Nacional, la qual li va dictaminar presó incondicional juntament amb els altres cinc membres del govern encausats.

 

Després d'un mes d'estar empresonada, Meritxell Borràs va sortir de la presó madrilenya el 4 de desembre del 2017, amb llibertat provisional sota fiança després que la causa passés al Tribunal Suprem. Actualment l'exconsellera es troba pendent de judici.

 

'34 dies de tardor i 1 de primavera'

Meritxell Borràs està presentant per diferents indrets de Catalunya el seu llibre més personal i representatiu '34 dies de tardor i 1 de primavera'.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris