Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

CATBOT, la fira de robòtica educativa de firaReus, s'estrena amb èxit

L'esdeveniment, que s'ha fet per primera vegada, s'ha celebrat a firaReus
Les millors imatges de la Fira Catbot de Reus | Josep

 

A les quatre de la tarda d'aquest diumenge, 28 d'octubre, ha tancat les seves portes la primera edició de la fira CATBOT, a firaReus, que s'ha saldat amb èxit en la seva primera edició. Al llarg de tot el cap de setmana, els més menuts han pogut gaudir de tallers i activitats per tastar el món de la robòtica i la programàtica, en una fira pionera promoguda per firaReus i Dynamind-Ments Dinàmiques i que ha gaudit, doncs, d'una notable acollida.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges de la Fira CATBOT de Reus, de Josep Martí

 

 

Satisfacció des de firaReus per com ha anat la primera edició de CATBOT

L'organització de CATBOT s'ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament de la primera jornada de la fira. El President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat «la combinació d’oci i educació en un sol esdeveniment que ha permès als assistents explorar els dispositius tecnològics i assolir coneixements d’una forma lúdica i experiencial».

 

Al seu costat, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha subratllat la seva aposta per la continuïtat d’esdeveniments «innovadors» i «que fomentin la recerca i el naixement de vocacions tecnològiques, fet que té molt sentit en l’entorn de les empreses TIC del territori per donar resposta a les necessitats futures d’ocupació».

 

Murals realitzats amb peces Lego, un punt de videojoc o un Dron al simulador han estat diversos dels tallers en què la canalla ha pogut descobrir aquesta vessant científica, en una fira que ha destacat per posar en pràctica el mètode del construccionisme, a través del qual s’estimula l’aprenentatge a partir de la construcció pròpia d’idees i recursos.

 

Ara, firaReus ja es prepara per a les properes cites que acollirà. Es tracta de MR GAME —del 9 a l’11 de novembre—, la fira dels nuvis i celebracions, Tot Nuvis —del 16 al 18 de novembre—i el Parc de Nadal, per festes.

La fira CATBOT, repleta de visitants aquest diumenge al migdia. | TarragonaDigital.com

 

En el marc de la fira CATBOT, la canalla ha pogut gaudir de diversos tallers i activitats. | TarragonaDigital.com

 

Comentaris