L'ExpoProfit omple d'ambient, carnaval i bons àpats la plaça Prim de Reus

Les colles de la ciutat han celebrat, un any més, una nova edició de la tradicional mostra gastronòmica carnavalesca

 

 

Per carnaval, a la ciutat de Reus no es passa pas gana. Després de la festa, les rues i l’alegria, el cos demana teca, sabor i bons aliments per seguir la gresca i acomiadar, un any més, el Rei Carnestoltes amb energia i la panxa plena.

 

Avui dilluns, 4 de març, la plaça Prim ha acollit una nova edició de la mostra gastronòmica ExpoProfit, una iniciativa de les colles carnavalesques que, any rere any, omple la capital del Baix Camp de plats i àpats per a tots els gustos. Coques, entrepans, ‘morro de regidor’ a la brasa, arròs negre, menjablanc, ‘tortitas’ o bou i arròs han estat algunes de les propostes que s’han pogut tastar al centre reusenc.

 

 

 

L'ExpoProfit ha omplert d'ambient i bons àpats la plaça Prim de Reus | TarragonaDigital

 

Bon menjar i bon beure, la plaça Prim s'omple de gom a gom

A partir de les nou del matí, els més matiners han tret el cap a la plaça, que s’ha anat omplint de gom a gom, de música, menjar i bon beure. Les bones temperatures d’aquests dies han acompanyat un general Prim ben engalanat, impassible sobre el cavall, mentre el fum, les brases i la brisa han caramullat d’aroma i sabor el centre de la ciutat.

 

Cervesa, mànigues curtes i la germanor entre colles han marcat una jornada que s’ha allargat fins al migdia, vivint els últims càntics i les últimes rialles d’un carnaval que ja s’acaba. Demà dimarts, l’Enterrament de la Sardina encaminarà la processó i la rua Mortuòria, cap a la crema de Sa Majestat; i el Dimecres de Cendra posarà punt final a unes festes boges, intenses i ben estrambòtiques. Passi-ho bé carnaval, fins l’any que ve!

 

 

També et pot interessar: