NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

L'exproReus tanca la seva 48a edició mantenint un balanç positiu

L'organització destaca la gran afluència de públic a les instal·lacions de FiraReus, esdevenint un dels punts de referència d'activitat comercial i lúdica pels ciutadans
Imatge d'un dels espais exteriors d'exproReus amb gran afluència de públic | FiraReus

 

L'exproReus, ha tancat aquest diumenge 14 d'octubre la seva 48a edició, després de cinc dies d'activitat comercial i lúdica, que segons l'organització de l'esdeveniment, han tingut una gran acollida per part del públic reusenc i de la demarcació de Tarragona. En aquesta edició de la fira d'entitats han participat 150 expositors de diferents sectors comercials i s'hi ha ofert diferents activitats gastronòmiques, actuacions i tallers infantils, on ha destacat especialment l'Escape Room, amb una gran participació del públic.

 

La 48a mostra multisectorial ha estat acollida a les instal·lacions de FiraReus, ocupant un espai total de 23.000 metres quadrats del recinte firal, amb espais exteriors i interiors. Aquesta edició ha estat concebuda amb la voluntat de ser dirigida a tots els públics, tant pels més petits com pels grans de la casa, diversificant les activitats i propostes oferides amb l'objectiu d'arribar a tots els perfils.

 

S'han organitzat un centenar d'activitats per tots els públics

La 48a edició d'exproReus ha estat un èxit d'afluència de públic, segons han declarat els membres de l'organització de l'esdeveniment multisectorial. En aquesta ocasió s'ha volgut diversificar la mostra a tots els perfils de la ciutadania, des d'infants, fins a públic més jove i adult. Malgrat les previsions meteorològiques adverses, la fira ha tingut una gran acollida i ha registrat gran afluència d'assistents, que han pogut gaudir d'un centenar d'activitats comercials i lúdiques.

 

Entre les activitats amb més afluència, l'organització de la fira ha destacat el 'showcooking' principal protagonitzat pel restaurant El Molí del Mallol, guanyador del programa de TV3 'Joc de Cartes'; les actuacions infantils del Mag Nebur, la ludoteca en anglès de La Martina, els tallers de música de Yamaha School i de maquillatge, tatuatges i photocall de La Garlanda. També, els més petits han pogut interactuar amb tecnologia amb Laserlab i Petits Enginyers, preparar berenars saludables amb les propostes de Con eSe de Salud i gaudir de l'espai d'aventura a la zona exterior.

 

Pel que fa al públic adult, una de les activitats amb millor acollida ha estat les proves de l'Escape Room, organitzat per Artificial Genetic Tool Corporation. Ha estat el tast del futur Escape Room que s'ubicarà a 'REDESSA1'. A més, enguany l’exproReus ha comptat amb un espai dedicat a l’Aeroclub de Reus, que ha ofert una exhibició diària de drons al foyer de firaReus. 

 

L'exproReus torna del 10 al 14 d'octubre en la seva 48a edició. | cedida

 

 

L'automoció ha estat un dels reclams amb millor acollida comercial

Pel que fa a l’automoció, l’exproReus ha mantingut en l'edició d'enguany els 10.000 metres quadrats d’espai, destinat a la venda de vehicles i ha reunit un total de 33 marques d’automoció. Un altre dels espais més destacats de la fira ha estat el Tasting Village, que ha comptat amb una bona oferta gastronòmica a càrrec de restauradors i venda directa de productes d’alimentació. En aquest espai hi ha hagut vermut electrònic als migdies i animació musical als vespres a càrrec de La Fàbrica.

 

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha volgut destacar que «la fira és el reflex de la voluntat d’oferir un programa innovador i atractiu, juntament amb l’oferta expositiva que ha incorporat el sector immobiliari amb l’objectiu de transmetre als visitants la vitalitat d’aquest mercat». Per la seva banda Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica, ha afirmat que l’exproReus és «un dinamitzador econòmic de la ciutat i així ho posen de manifest les primeres reaccions dels expositors en aquesta 48a edició, les quals són positives pel que fa als contactes comercials». 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris