Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una família acampa a fora de la nova botiga Xiaomi de Reus a l’espera de la seva inauguració

Les primeres persones que entrin a la botiga rebran regals
Acampen a l'exterior de la botiga Xiaomi esperant la seva inauguració. | Laia Solanellas

 

Una família de Granollers està acampant a l'exterior de la futura botiga Xiaomi, la Mi Store, de Reus a l'espera de la seva inauguració aquest dissabte, 20 d'octubre. Es tracta d'una família de quatre membres que han vingut expressament a la capital del Baix Camp. La família està acampant des d'aquest dijous a l'exterior de la botiga, ubicada als immobles número 4 i 6 de la plaça del Mercadal, ja que la botiga de mòbils s'inaugura aquest dissabte a les 12 del migdia i repartirà regals als primers assistents.

 

La família ha explicat que l'empresa de telefonia xinesa dona regals i obsequis a les tres primeres persones que entren a la botiga. A la primera persona que entra a la nova Mi Store és obsequiat amb un patinet elèctric, el Xiaomi Electric Scooter, valorat en uns 400 euros i que pot arribar a una velocitat d'uns 25 quilòmetres per hora. Pel que fa a la segona i tercera persona que entrin a la botiga en el moment d'inaugurar-la, rebran un 'smartphone' Xiaomi cadascuna. 

 

Els quatre membres de la família expliquen que van intentar ser els primers a entrar a la botiga que Xiaomi va obrir a Granollers el passat mes d'agost, però que no ho van aconseguir i es van quedar sense patinet elèctric i sense 'smartphone'. Així, la família s'ha desplaçat fins a Reus, on està acampant durant dos dies per assegurar-se ser els primers a trepitjar aquesta Mi Store i emportar-se, així, els regals. 

 

La quarta botiga que Xiaomi obre a Catalunya

La nova botiga a la plaça del Mercadal de Reus es tracta de la quarta que la companyia obre a Catalunya, ja que ja està present a Barcelona, Granollers i Girona. És habitual en les inauguracions de les botigues Xiaomi que l'empresa faci regals a les primeres persones que entren a la botiga. Així, les tres o quatre primeres persones s'emporten grans regals, mentre que els següents assistents aconsegueixen obsequis més petits. 

Comentaris