Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben una família adoptiva per Kiara, la gossa que va mossegar un home a Reus

Així ho ha anunciat Nova Eucària en un comunicat aquest dijous 1 de novembre a les seves xarxes socials
Imatge de Kiara, la gossa que busca família. | Cedida

 

El serial de Kiara, la gossa que va mossegar el penis d'un home a Reus, està arribant al seu final i ho fa de la millor de les maneres. L'entitat Nova Eucària, la qual es feia responsable de la gossa, ha anunciat a través de les seves xarxes socials que aquest pròxim dilluns ja estarà amb una nova família.

 

El millor dels finals per la gossa Kiara

La història va començar el passat mes de setembre, quan un veí de Reus va ser hospitalitzat perquè un gos li va mossegar el penis. Després de tot el que ha passat al voltant de la Kiara, amb la polèmica que va haver-hi, l'entitat animalista Nova Eucària es va fer càrrec de la defensa de la gossa i va demanar ajuda, per trobar-li una casa o una família d'acollida.

 

Des de l'entitat van fer saber que els amos, després de tots els procediments que va haver-hi, es van desinteressar de la tutela de la gossa i es va aconseguir que la cedissin a Nova Eucària. A més, van descobrir que els propietaris tenien problemes de drogodependència i havien estafat una persona en el moment d'obtenir la llicència i també van demostrar que només la volien per fer-la criar.

 

Per aquest motiu, van buscar una família o una casa adoptiva per la Kiara i van informar que només era necessària una llicència especial per la tutela del gos, ja que es tracta d'una raça potencialment perillosa.

 

Aquest dimecres, 31 d'octubre, l'entitat Nova Eucària, la que ha gestionat el cas de la gossa, ha fet saber que la Kiara ja compta amb una família que l'adoptarà i el pròxim dilluns, 5 de novembre, ja estarà a la seva nova casa amb els que l'han acollit.

 

Mostres d'agraïment per la solidaritat amb la Kiara

Des de Nova Eucària han emès un comunicat agraint les mostres de solidaritat que ha mostrat tota la gent amb la gossa Kiara. «Donar-vos les gràcies per la immediata resposta de totes les persones compromeses amb la causa de la justícia i des de totes les latituds, des d'Almeria a Lió i de Lisboa a Barcelona», explica el comunicat, ja que han respost a més de 100 correus electrònics rebuts, on s'han gestionat els oferiments d'acollida i les peticions d'adopció.

 

Comentaris