Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una empresa de Reus vol recuperar la macrofesta de cap d'any al Pavelló Olímpic

El projecte ja s'ha presentat a l'Ajuntament | La ciutat recuperaria el protagonisme perdut en aquest àmbit
Imatge exterior del Pavelló Olímpic Municipal. | TarragonaDigital

 

Reus podria recuperar almenys una de les festes de cap d'any que s'havien celebrat anys enrere. Es tracta de la del Pavelló Olímpic i és que, segons ha pogut saber TarragonaDigitalhi ha almenys una empresa que ja ha presentat un primer projecte a l'Ajuntament per tal d'organitzar-hi una macrofesta de cap d'any. Anys després d'haver-se quedat òrfena de festes multitudinàries d'aquest tipus, Reus podria recuperar part del protagonisme perdut.

 

La de Mas Sedó és de les poques festes de cap d'any d'aquest perfil que s'ha mantingut amb el pas dels anys. Escenaris com el pavelló dels col·legis La Salle o Pare Manyanet han vist com s'hi deixaven d'organitzar aquests esdeveniments, una situació que també ha viscut el Pavelló Olímpic de Reus. Després de tres anys de no acollir cap revetlla de cap d'any, l'entrada del 2019 podria servir per recuperar una de les cites que havia esdevingut fixa al calendari reusenc.

 

Els darrers anys han estat especialment els locals d'oci nocturn els qui han pres protagonisme l'última nit de l'any. La gran majoria organitzen revetlles o activitats per donar la benvinguda al nou any. Aquesta dinàmica ha coincidit, per una banda, amb la reducció del nombre de macrofestes que s'organitzaven, i per l'altra, amb l'increment del pes de l'oci nocturn reusenc a l'àrea de Tarragona.

 

Imatge d'arxiu d'una festa de cap d'any | TarragonaDigital

 

Tot pendent dels tràmits burocràtics

Segons ha pogut saber aquest mitjà, ja s'han iniciat els tràmits burocràtics necessaris per poder llogar el Pavelló Olímpic per fer-hi la festa de cap d'any. Reus ha aconseguit posicionar-se, els darrers anys, com un referent de l'oci nocturn de la zona; recuperar, també, l'organització d'aquest tipus de festes podria servir per recuperar un protagonisme que havia tingut la ciutat anys enrere.

 

A la capital del Baix Camp s'hi havien arribat a organitzar diverses revetlles multitudinàries que, tot i tenir diferències entre elles, volien arribar a un mateix perfil de públic potencial. A l'espera que culmini tot plegat, fonts properes als promotors de la macrofesta afirmen que la venda d'entrades podria posar-se en marxa les pròximes setmanes.

Comentaris