La Festa Major de Reus és la protagonista del Casal d'Estiu del Mas Pintat

El Casal d'Estiu del Mas Pintat ofereix els seus serveis a infants de 0 a 3 anys i fa cinc anys que el casal no augmenta de preu
El Casal d'Estiu del Mas Pintat ha arrencat amb la Festa Major de Reus com a protagonista  | cedida
 

 

El Casal d'Estiu de primera inf√†ncia ha obert les seves portes aquest passat dilluns, 5 d'agost, amb la Festa Major de Reus, els elements festius i les activitats tradicionals com a tem√†tica central. El casal est√† organitzat per la regidoria de Salut i Ciutadania i t√© com a objectiu principal oferir un servei p√ļblic que faciliti la conciliaci√≥ entre la vida familiar i laboral de les fam√≠lies amb infants d'edats primerenques. Des de fa cinc anys que el Mas Pintat ofereix aquest servei sense incrementar-ne el preu. 

 

El casal ofereix els seus serveis als infants més petits de Reus

L'activitat del casal es presta a trav√©s dels serveis de Mas Pintat a les depend√®ncies annexes a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. El casal romandr√† obert fins al 30 d'agost i ofereix servei als infants que tinguin 16 setmanes complertes de vida, als que hagin nascut al llarg de l'any 2018, 2017 i 2016, aix√≠ com germans d'aquests infants que hagin nascut els anys 2015, 2014 i 2013. 

 

El Mas Pintat √©s un centre de suport a les fam√≠lies que ofereix, al llarg de l'any, un ampli ventall d'activitats, eines i recursos pensats per donar resposta a les inquietuds, necessitats i reptes a qu√® s'enfronten les fam√≠lies amb infants en el seu dia a dia. El casal ha adaptat aquest servei a les necessitats de l'estiu de les fam√≠lies. 

 

El Casal d'Estiu del Mas Pintat est√† pensat per infants de 0 a 3 anys | cedida

 

 

En total, s'ofereixen 41 places

L'oferta inicial es concreta en l'obertura de diverses aules amb un total de 41 places setmanals que es distribueixen en funci√≥ de l'edat dels infants. A les aules de 0 a 1 any hi ha 8 places per a 8 infants. Pels infants d'1 a 2 anys s'ofereixen 13 places i, finalment, pels infants de 2 a 3 anys i pels germans hi ha 20 places. 

 

Actualment, cada setmana de servei ja t√© inscrits m√©s d'una trentena de participants. L'activitat s'inicia aquesta setmana amb √®xit d'inscripci√≥, ja que, s'han completat les places de les aules de 2 a 3 anys. A m√©s, encara queden places per infants nascuts entre el 2018 i 2019. Pel que fa als preus del casal es mantenen congelats per cinqu√® any consecutiu, de manera que el servei d'acollida s√≥n 12 euros per setmana, el servei del casal s√≥n 36 euros per setmana i el servei de menjador s√≥n 30 euros per setmana. 

 

El casal ofereix servei des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores amb la distribuci√≥ hor√†ria seg√ľent: servei d'acollida opcional de 8.00 hores a 9.00 hores; el servei de casal de 9.00 hores a 13.00 hores (sense servei de menjador); i de 13.00 hores a 15.00 hores el servei de menjador. Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'√†pat √©s a les 12.00 hores per tal que de 13.00 hores a 15.00 hores puguin descansar si ho necessiten.