NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

La Festa Major de Reus és la protagonista del Casal d'Estiu del Mas Pintat

El Casal d'Estiu del Mas Pintat ofereix els seus serveis a infants de 0 a 3 anys i fa cinc anys que el casal no augmenta de preu
El Casal d'Estiu del Mas Pintat ha arrencat amb la Festa Major de Reus com a protagonista  | cedida
 

 

El Casal d'Estiu de primera infància ha obert les seves portes aquest passat dilluns, 5 d'agost, amb la Festa Major de Reus, els elements festius i les activitats tradicionals com a temàtica central. El casal està organitzat per la regidoria de Salut i Ciutadania i té com a objectiu principal oferir un servei públic que faciliti la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d'edats primerenques. Des de fa cinc anys que el Mas Pintat ofereix aquest servei sense incrementar-ne el preu. 

 

El casal ofereix els seus serveis als infants més petits de Reus

L'activitat del casal es presta a través dels serveis de Mas Pintat a les dependències annexes a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. El casal romandrà obert fins al 30 d'agost i ofereix servei als infants que tinguin 16 setmanes complertes de vida, als que hagin nascut al llarg de l'any 2018, 2017 i 2016, així com germans d'aquests infants que hagin nascut els anys 2015, 2014 i 2013. 

 

El Mas Pintat és un centre de suport a les famílies que ofereix, al llarg de l'any, un ampli ventall d'activitats, eines i recursos pensats per donar resposta a les inquietuds, necessitats i reptes a què s'enfronten les famílies amb infants en el seu dia a dia. El casal ha adaptat aquest servei a les necessitats de l'estiu de les famílies. 

 

El Casal d'Estiu del Mas Pintat està pensat per infants de 0 a 3 anys | cedida

 

 

En total, s'ofereixen 41 places

L'oferta inicial es concreta en l'obertura de diverses aules amb un total de 41 places setmanals que es distribueixen en funció de l'edat dels infants. A les aules de 0 a 1 any hi ha 8 places per a 8 infants. Pels infants d'1 a 2 anys s'ofereixen 13 places i, finalment, pels infants de 2 a 3 anys i pels germans hi ha 20 places. 

 

Actualment, cada setmana de servei ja té inscrits més d'una trentena de participants. L'activitat s'inicia aquesta setmana amb èxit d'inscripció, ja que, s'han completat les places de les aules de 2 a 3 anys. A més, encara queden places per infants nascuts entre el 2018 i 2019. Pel que fa als preus del casal es mantenen congelats per cinquè any consecutiu, de manera que el servei d'acollida són 12 euros per setmana, el servei del casal són 36 euros per setmana i el servei de menjador són 30 euros per setmana. 

 

El casal ofereix servei des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores amb la distribució horària següent: servei d'acollida opcional de 8.00 hores a 9.00 hores; el servei de casal de 9.00 hores a 13.00 hores (sense servei de menjador); i de 13.00 hores a 15.00 hores el servei de menjador. Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'àpat és a les 12.00 hores per tal que de 13.00 hores a 15.00 hores puguin descansar si ho necessiten. 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris