El Festival de Tributs «Infinit» serà lliure d'actituds sexistes i discriminatòries

L'esdeveniment s'ha adherit al «Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars» i el seu personal està format per donar resposta a qualsevol conducta incívica
El Festival de Tributs Infinit serà lliure d'actituds sexistes i discriminatòries | CEDIDA

 

El Festival de Tributs «Infinit», que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a FiraReus, es vol consolidar com un esdeveniment lliure d'actituds incíviques i promoure la sensibilització respecte a possibles conductes sexistes o discriminatòries. Per tal de comprometre's, el Festival s'ha adherit al «Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars», creat per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus.

El «Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars»

A més, durant els quatre dies de l'esdeveniment hi haurà fulletons i cartells amb informació sobre la sensibilització envers certs comportaments i actituds. D'altra banda, el personal que treballarà al Festival Infinit ha rebut la formació adient i necessària per donar resposta en el cas que succeeixi qualsevol incident i haurà de seguir les pautes que determina el protocol d'actuació. Així doncs, l'esdeveniment tindrà la capacitat de resposta necessària per ajudar i fer-se càrrec de les possibles víctimes. 

El «Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars» ha estat elaborat per l'Ajuntament de Reus i subratlla tota una sèrie de punts que cal tenir en compte: em vesteixo per a mi, no per a tu, per tant, no siguis pesat; el meu cos és meu, jo decideixo qui em toca, per tant, no siguis bavós; les bromes sexistes no fan gràcia, per tant, no siguis impertinent; les floretes no són elogis, per tant, no siguis insolent; No és No, per tant, bona nit!; jo decideixo, per tant, respecta'm; l'alcohol i les drogues no són excusa per fastiguejar la festa, fem pinya per una festa on tothom gaudeixi; si presencies o pateixes una agressió o discriminació, no dubtis a dirigir-te al personal del Festival Infinit. 

Infinit, el festival de les bandes tributs

El Festival Infinit se celebrarà el 7, 8, 9 i 10 de setembre al recinte FiraReus. L'esdeveniment amb els millors grups musicals de tributs, tant a escala nacional com internacional. S'han programat dos concerts per cada dia del festival. També es podrà gaudir de les actuacions d'alguns dels millors grups de covers locals, els quals actuaran com a teloners a l'escenari principal.

El divendres, 7 de setembre, actuarà Chipper & The Wave, que seran els encarregats de donar el tret de sortida al Festival, abans que ho facin els tributs a ABBA i Daft Punk. El dissabte, 8 de setembre, la formació Sardina's Golden Rule actuaran com a teloners dels tributs a Bee Gees i Tina Turner. En canvi, l'endemà serà el torn del grup d'arrels jamaicanes Radio Reggae, que farà de teloner de la formació The Buzz Lovers, tribut a Nirvana, i de Mind2More, triple tribut a Simple Minds, U & Depeche Mode.

Finalment, el 10 de setembre pujarà a l'escenari el grup Filferro, que farà de teloner dels tributs a Lady Gaga i Forever Jackson. A banda de les actuacions, també hi ha tota una sèrie d'activitats programades com el cicle de cinema musical, que tindrà lloc a l'auditori de FiraReus. 

Podeu trobar tota la informació i les entrades del Festival Infinit a la pàgina web de l'esdeveniment i a les botigues Spook Records, Discos Qui'k i H-Records. L'entrada anticipada per assistir un dels quatre dies del festival té un preu de divuit euros. En canvi, l'abonament que inclou tots els dies té un preu de 54 euros.

"Mor una dona a qui van tardar cinc dies a operar a l'Hospital Sant Joan" "Compres, rebaixes i cultura a 'Les Botigues al Carrer' de Reus"