Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Punt final al joc de lectura de l'estiu «L'Aparador de les Meravelles» a Reus

Les Biblioteques Municipals de Reus clouran l'acte amb una entrega de premis als infants
Imatge de la Biblioteca Pere Anguera de Reus. | ReusDiari.cat

 

Les Biblioteques Municipals de Reus impartiran per última vegada el joc de lectura pels més petits de la casa que s'ha estat realitzant els mesos de juliol i agost d'aquest any, «L'Aparador de les Meravelles». El dimecres 19 de setembre es realitzarà l'última sessió a la Biblioteca Xavier Amorós a les 17.30 hores posant punt final al cicle lector. A la Biblioteca Pere Anguera es portarà a cap l'entrega de premis a aquells nens i nenes que s'han proclamat 'super lectors' durant aquests mesos d'estiu, a més l'acte estarà protagonitzat per la narradora Lola Alabart que hi posarà el seu granet de sorra a la cloenda del cicle lector de l'estiu.

 

«L'Aparador de les Meravelles», ha estat un cicle de lectura que s'ha dut a terme els divendres de juliol i agost a les deu del matí a les dues biblioteques municipals per a grups concertats, i a club d'estiu de lectors i lectores menors de 13 anys els dimecres i dijous de juliol i agost. A més, també finalitzarà l'exposició que ha estat durant el mes de juliol a la Biblioteca Pere Anguera i durant l'agost a la Biblioteca Xavier Amorós, que ha portat el mateix nom de l'activitat lectora de l'estiu.

 

La Biblioteca Xavier Amoròs prepara diferents activitats

 

Per contra, la Biblioteca Xavier Amorós no aturarà les màquines i engegarà l'activitat «Contes a Cau d'Orella», que començarà el dimecres 19 de setembre a les 17.30 hores de la tarda. Tanmateix, el pròxim divendres 21 de setembre a les sis de la tarda s'inaugurarà a la sala annexa de la biblioteca una exposició fotogràfica que exhibirà obres sobre la representació de la malaltia de l'autisme, on s'acabarà de perfilar la presentació amb una xerrada informativa de la mà d'Ester Rovira.

 

A més, en relació amb les Festes de Misericòrdia de Reus, la coral Veus de la Terra realitzarà un assaig obert a la Biblioteca Xavier Amorós a totes aquelles persones que s'hi vulguin apropar el pròxim dissabte dia 22 de setembre a les onze del matí.

Comentaris