La Fira Centre Comercial amplia amb una nova botiga de depilació làser

‘Centros Ideal’ es troba a la planta baixa i ofereix serveis avançats en depilació i estètica
Nova botiga de 'Centros Ideal' a La Fira Centre Comercial de Reus | Cedida
 

La Fira Centre Comercial està d'enhorabona i és que avui han ampliat la seva oferta de bellesa amb l'obertura d'una nova botiga dedicada a l'estètica avançada. Aquesta pertany a l'empresa 'Centros Ideal' i ofereix diferents tractaments dins del camp de l'estètica avançada, la medicina estètica i la depilació làser.

 

L'empresa té una àmplia experiència en aquest sector, va néixer fa més de dues dècades i compta amb més d'un centenar de centres a tot l'Estat espanyol. Avui en suma un més a la planta baixa de La Fira Centre Comercial, on els seus clients gaudiran dels serveis més avançats en depilació làser de díode i estètica avançada, juntament amb els millors consells en salut i bellesa.

 

Els clients reben assessorament particular i molt personal

Cada client és únic i els experts de 'Centros Ideal' ofereixen assessorament particular i molt personal, permetent al client aconseguir una millora del seu aspecte físic gràcies a les tècniques més modernes i l'experiència del personal del centre.

 

La nova botiga de 'Centros Ideal' a La Fira és gestionada per la Immobiliària Merlin Properties i ha obert portes amb diverses promocions especials destinades tant als nous clients com als que ja han pogut gaudir dels seus productes i serveis en una altra botiga de l'empresa. A més, entre molts altres serveis, disposen dels equipaments d'última generació per a realitzar els tractaments facials i corporals de radiofreqüència 'Cyclone'.

 

La Fira també disposa de taquilles on recollir les compres fetes 'online'

A la planta baixa de La Fira Centre Comercial s'hi poden trobar unes taquilles on els usuaris que compren en línia poden recollir còmodament les seves compres fetes per la xarxa. 'Amazon Locker' va ser la primera empresa que les va instal·lar, només per als clients d'Amazon, però ara PUDO, 'Pick Up Drop Of', també hi ha instal·lat les seves. D'aquesta manera les compres en línia són més ràpides, fàcils i segures.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris