NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

La Fira presenta una cançó solidària dedicada a la Fundació Noèlia

La iniciativa solidària del centre comercial se suma a la Bicicletada Popular organitzada a l'octubre i a la donació d'un xec el passat novembre
La Fira presenta una cançó solidària dedicada a la Fundació Noèlia | La Fira

 

En el marc del projecte de col·laboració que el Centre Comercial La Fira té amb la Fundació Noèlia, aquest pròxim dijous 13 de desembre, s'estrenarà una nova cançó solidària per fomentar la recerca i el coneixement de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

 

D'aquesta manera, 'Dale fuerza, dale Vida', és el nou projecte solidari compost i cantat pel cantant cordovès José Luis Caballero; un tema i videoclip creats específicament per a la Fundació Noèlia i que ha comptat també amb el suport de diversos personatges famosos que s'encarregaran de fer més gran la seva difusió. Així, el cantant Lluís Gavaldà, l'actor Biel Duran, el futbolista de l'Eibar Jordi Calavera, la periodista Elisabeth Carnicer, la còmica Martita de Graná, el festival Musical Minipop o el locutor Juan Valderrama de l'emissora Radiolé, esdevindran també ambaixadors de la lluita contra aquesta malaltia.

 

La Fira presenta una cançó solidària dedicada a la Fundació Noèlia | TarragonaDigital

 

Grans dosis de comerç, oci i solidaritat

El Centre Comercial La Fira, gestionat per Merlin Properties, continua col·laborant amb la Fundació Noèlia, després d'una tardor intensa, en què més enllà de mantenir-se com el centre de comerç i oci líder a la capital del Baix Camp, ha sapigut complementar-ho amb un vessant solidari.

 

Així, més enllà de la proposta comercial i de les nombroses activitats i propostes de lleure que La Fira organitza mensualment, el passat 24 de novembre, en el marc de la campanya Més Experiències i la desfilada d'Star Wars, els responsables del centre comercial van lliurar un xec de 1.000 euros, destinats íntegrament a la Fundació Noèlia.

 

En la mateixa línia, el passat 14 d'octubre, La Fira va organitzar la segona Bicicletada Popular Solidària, en una jornada festiva en què els participants també van aportar el preu de les seves participacions en la Fundació.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris