Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Fira Centre Comercial tanca el 2018 creixent i amb més de 4 milions de visitants

El complex comercial reusenc fa un balanç més que positiu de l'últim curs, amb un creixement notable «en tots els àmbits»
Interior de La Fira Centre Comercial, a la ciutat de Reus | Cedida

 

 

El balanç anual de La Fira Centre Comercial ha estat més que positiu. El complex comercial reusenc va tancar el 2018 amb un creixement notable «en tots els àmbits», afirmen els seus responsables, i amb un augment de les afluències de visitants d’un 4,2 per cent, tot superant la xifra dels 4 milions de persones.

 

Els clients de La Fira repeteixen

Durant el seu tercer any d’existència, la instal·lació gestionada per Merlin Properties ha experimentat la recurrència dels seus clients i una major reiteració de visites per part de persones que ja havien estat al centre comercial. «La captació de nous clients que van repetir la seva visita» i l’afluència d’altres visitants «que van fer compres de manera més ocasional» han permès el creixement i la fidelització de la clientela, tal i com ha explicat en una trobada amb mitjans de comunicació la directora del La Fira Centre Comercial, Mayte Forján

 

Alhora, el nombre de clients captats durant la campanya d’estiu 2018 va seguir consolidant-se, amb un augment del 13 per cent durant el mes d’agost, un creixement notable respecte al mateix període de l’anterior 2017.

 

 

Les vendes del 2018, cap amunt

Les vendes, per la seva part, van augmentar durant tot l’any 2018, un factor a destacar i que, segons el centre, «evidencia la fidelització dels clients que van visitar La Fira Centre Comercial». En aquests moments s'estan acabant de tancar les xifres de vendes de 2018 però des de la direcció del centre comercial ja s'ha avançat que el resultat és positiu i que s'experimenta un creixement vers el 2017.  Pel que fa a la procedència i clients del complex comercial reusenc, un 24 per cent dels visitants va venir de municipis del voltant de la ciutat de Reus, amb Vila-seca, Cambrils i Tarragona com a principals focus de procedència «de públic forà que rep La Fira».

 

Mayte Forján, directora de la Fira Centre Comercial, en una trobada mantinguda amb els mitjans de comunicació tarragonins | TarragonaDigital

 

A més, durant el passat 2018, el volum de vendes de La Fira Centre Comercial va situar-se per sobre de la mitjana del sector, «amb un clar component de nous clients» que, expliquen els seus responsables, mostren que La Fira Centre Comercial «té un bon recorregut de creixement».

 

La Fira, un format de centre comercial urbà

La ubicació de la fira, en ple nucli urbà de la capital del Baix Camp fa que hagi esdevingut un complement indispensable de l'oferta comercial de la ciutat. Aquesta filosofia, s'ha reforçat des del centre comercial amb la implicació directa en la Taula de Comerç de Reus i amb la participació activa en la campanya 'Visit Reus', en la Bicicletada Popular o el Ral·li Costa Daurada Legend. Així mateix, el centre comercial programa de forma habitual durant l'any desenes d'activitats de temàtica diversa i enfocades al públic familiar.

Comentaris