Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Reus acull la seva primera Fira del Còmic

Aquesta primera edició tindrà lloc el pròxim 29 de setembre al jardí de la Casa Rull
Una de les figures exposades a la 1a Fira del Còmic de Reus | Cedida

 

 

El dissabte 29 de setembre, el jardí de la Casa Rull acollirà, entre les onze del matí i les set de la tarda, la primera fira del còmic de Reus. La Fira és iniciativa de la botiga especialitzada en còmics, figures i marxandatge Terra de Còmic i coorganitzada amb els Jardins de la Casa Rull obrirà les seves portes de manera gratuïta.

 

Com és habitual en aquest tipus d'actes, els visitants podran gaudir de diverses parades de còmics, un taller de dibuix i una exposició dels protagonistes dels còmics de mida real. A més a més, l'Associació Irasshai de Reus s'ha sumat a la iniciativa organitzant un Trivial 'friqui' per a tots aquells que hi vulguin participar, a més a més d'aportar la seva pròpia paradeta. I Terra de Còmic ha preparat també una rifa de marxandatge del món del còmic.

 

Tot plegat una jornada lúdica, ben acompanyada de música i nombroses activitats que de ben segur es farà un lloc al calendari dels amants del còmic de Reus i de tot el Camp de Tarragona.

 

Arrenca una nova edició del Festival Accents

En el mateix marc de la primera edició de Fira del Còmic de Reus, el jardí de la Casa Rull de Reus, acollirà el mateix 29 de setembre a la una del migdia un concert de Roger Margarit.

 

Rodejat de còmics i superherois de mida real, el cantautor de Rubí (Vallès Occidental) serà l'encarregat d'obrir els vermuts musicals del Festival Accents 2018. Margarit presentarà 'El secret del bàrman', un treball profund i personal que va editar el 2015 i que parla de temes foscos com la soledat i la pèrdua des d'una perspectiva imaginativa i optimista.

 

El Festival Accents va néixer a Reus l'any 2014 impulsat per l'associació Empenta Cultural amb l'objectiu de dotar a la ciutat de Reus d'una programació de música en català integrada per les darreres propostes musicals d'arreu dels Països Catalans.

 

El cantautor de Rubí, Roger Margarit, obrirà la nova edició del Festival Accents | cedida

 

Comentaris