Epocauto torna aquest cap de setmana a Reus amb novetats

Els protagonistes en seran el Rolls-Royce Silver Ghost, el SEAT 1430 i el Mini
Presentació de l'Epocauto 2019 | TarragonaDigital
 

FiraReus es prepara per acollir aquest dissabte una nova edició de la fira del motor de Reus, l'Epocauto. Aquest any, el certamen celebra la seva XIX edició amb exposicions de vehicles d'època, zona comercial, concentracions, aparcament reservat per a vehicles clàssics i altres activitats relacionades amb el món del motor. L'horari d'accés a la fira serà el dissabte 9 de març de 10.00 hores a 20.00 hores i el diumenge 10 de març de 10.00 hores a 15.00 hores. 

Destacats de la XIX edició de l'Epocauto

Aquest any es donarà un especial protagonisme a tres cotxes en concret. El primer és el Rolls-Royce Silver Ghost (fantasma platejat) de l'any 1919, que va ser descrit com «el millor cotxe del món» per la premsa del moment. Actualment es considera el cotxe més car del món i està valorat en uns 50 milions de dòlars. El segon protagonista serà el SEAT 1430, que aquest any farà 50 anys que es va presentar al Saló de l'Automòbil de Barcelona. Aquest any també es compleixen 60 anys de la marca de vehicles Mini, és per això que, degut a aquesta efemèride, l'Epocauto també ha decidit donar protagonisme a aquesta marca de vehicles tan popular durant els anys 60. 

A més a més de donar un especial protagonisme a aquests tres automòbils, el saló també commemorarà el centenari de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus. Destacar també, la presentació dels equips que van participar en el Raid Solidari que es va fer al Marroc. La xerrada-col·loqui tindrà lloc el diumenge a les 12.00 hores. 

A més a més de la zona d'exposició, la fira també comptarà amb una zona comercial amb productes relacionats amb el món del motor. Finalment, també disposarà d'un espai de 4.000 metres quadrats on particulars propietaris de vehicles clàssics podran aparcar gratuïtament el seu cotxe o moto

També hi haurà un espai per les motos

Pel que fa a l'àmbit de les motos, també tindran un espai reservat en la fira, aquest any en destaca la mostra d'escúters Lambetta, on s'hi podran veure exposades els diferents models d'aquesta motocicleta d'origen italià molt popular a la dècada dels anys 60 i 70. L'espai comptarà amb una 20 d'unitats que reflectiran l'evolució d'aquest model al llarg del temps. 

L'entrada general per accedir a la fira tindrà un cost de 6 euros, els visitats que tinguin un vehicle clàssic i els assistents a les concentracions hauran de pagar 3 euros. Els menors de 10 anys tindran un accés gratuït. 

"El Clúster TIC CATSUD premiat al Tarragona Smart Fòrum 2019" "ÚLTIMA HORA: 300 persones evacuades en un incendi a Reus"