Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El passeig de Misericòrdia de Reus tornarà a l'Edat Mitjana

La quarta Fira Medieval repetirà ubicació duplicant el nombre de parades i l'espai ocupat
La Fira Medieval s'ubicarà al passeig de Misericòrdia | Jordi Olària

 

El passeig de Misericòrdia canviarà la seva habitual calma per l'activitat i el frenesí que hi portarà la Fira Medieval d'aquest cap de setmana. Des de divendres i fins diumenge, hi tindrà lloc la quarta edició d'aquest certamen, la segona a la mateixa localització, que arriba, enguany, carregat de novetats tal com expliquen Alejandro Yeste i Antonio Gesalí, impulsors de la Fira a través de l'Associació de Veïns del Barri Monestirs.

 

Si l'any passat va haver-hi 31 parades, enguany, quan falten tres dies, ja en compten 55 d'inscrites, xifra que podria arribar a la seixantena. Cal sumar-hi, a més, la taverna de la Fira, una quinzena d'actuacions diàries, un campament medieval, dues atraccions infantils i una festa holi. Tot plegat per omplir d'activitat el passeig de Misericòrdia i acabar de rematar les festes del barri Monestirs.

 

Imatge de la Fira Medieval del 2017 | Cedida

 

El campament medieval, al·licient principal

Un dels reclams de l'edició d'enguany de la Fira Medieval serà el campament medieval que s'instal·larà des del començament del carrer de Miami fins a l'alçada de l'aparcament de zona blava. Està pensat per a tots els públics, i Antonio Gesalí explica que hi haurà exposició d'armes, de la Inquisició, cascs i jocs infantils. Precisament la canalla tindrà un altre al·licient per trepitjar la fira, dues atraccions amb estètica medieval. Per una banda hi ha un vaixell que fa el pèndol, i per l'altra, uns cavallets accionats manualment.

 

Actuacions, música i gegants

Durant els dos dies i mig que durarà la Fira Medieval es podrà gaudir de 15 actuacions musicals diàries, segons expliquen els artífexs de l'esdeveniment. S'hi compten músics, però també personatges que amenitzaran l'ambient, així com la presència, de nou, del gegant de l'Institut Pere Mata, Jaume I. La figura, de fet, ballarà al so dels músics que, ambientats a l'època medieval, posaran la banda sonora de la Fira.

 

Imatge de la Fira Medieval del 2017 | Cedida

 

Gastronomia i artesania

Com és habitual, i la Fira Medieval de Reus no n'és una excepció, entre la seixantena de parades n'hi haurà de l'àmbit gastronòmic. S'hi podrà trobar des de menjars per consumir allà mateix, fins a pa, formatges o embotits. A l'altra banda de la balança, les parades d'artesania, que també ompliran el passeig de Misericòrdia durant dos dies i mig. Per completar-ho, la Taverna, que oferirà dinars i sopars durant cada dia de Fira.

 

Altes previsions d'assistència

Alejandro Yeste i Antonio Gesalí es mostren optimistes respecte l'assistència que registrarà la Fira Medieval. «L'any passat van passar per aquí 7.000 persones, segur», sentencia Alejandro Yeste. I la seva aposta, havent duplicat l'espai ocupat i les parades presents, és augmentar la xifra. Per fer-ho han anat pensant en les novetats que podien incorporar, i han arribat a incloure, a la Fira Medieval, la reproducció d'una catapulta o una festa holi per assegurar-se, a més, que hi ha ofertes per a tots els públics.

 

Tota la informació sobre la Fira Medieval la podreu trobar a la seva pàgina de Facebook.

 

Sortegem un àpat per a dues persones a la Taverna Medieval

Des de TarragonaDigital volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un àpat per a dues persones a la Taverna Medieval de la Fira. Serveix tant per a dinar com per a sopar entre divendres al vespre i diumenge a la nit. El sorteig es realitzarà al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital, i per participar-hi només heu de seguir aquests senzills passos:

— Feu-vos seguidors del perfil a Instagram de @TarragonaDigital.

— Feu «M'agrada» a la publicació i deixeu un comentari mencionant els amics i familiars amb qui compartireu aquesta experiència. 

 

 

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al divendres 7 de setembre a les 12 del migdia. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via. Molta sort!

Comentaris