firaReus acollirà una setantena d'actes durant el primer semestre de l'any

L'activitat firal començarà els dies 9 i 10 de març, amb la dinovena edició de l'Epocauto
firaReus acollirà una setantena d'actes durant el primer semestre del 2019 | firaReus

 

 

firaReus acollirà durant el primer semestre del 2019 una setantena d’actes, d’entre els quals destaquen vuit fires i tres congressos. Amb això, es volen consolidar els 140 dies d’activitats que s’han assolit els últims anys al centre de fires i convencions reusenc.

 

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha estacat que «en els darrers dos anys hem consolidat 140 actes i enguany tornarem a generar un volum d’activitat excepcional a firaReus gràcies a la diversificació».

 

 

 

Epocauto dóna el tret de sortida

El moviment a firaReus començarà al mes de març, amb la dinovena edició de la fira de vehicles clàssics Epocauto, que se celebrarà els dies 9 i 10 del mes entrant. El següent cap de setmana, el 16 i 17 de març, el saló de la mascota, el Bestial, obrirà les portes de la seva desena entrega. Del 21 al 24 de març, serà el torn de la segona Fira de Km 0, una gran trobada de concessionaris de la demarcació.

 

Formació i motor, les fires que vénen

Pel que fa a les fires, durant el primer semestre de l’any el recinte de la ciutat de Reus acollirà Camins FP, un certamen dedicat a la formació, les fires organitzades per firaReus, centrades en el món del motor, el Saló de la Moto i l’Autoprimavera; i la part expositiva de la cursa Polar Gran Fondo La Mussara, Expobike.

 

A més, durant els pròxims mesos, firaReus acollirà tres congressos: el Congrés Joventut Nacional de Catalunya i el 6è Curs de Pediatria Pràctica, tots dos previstos per al mes de març; a més del Congrés d’Infermeria Pediàtrica que es farà a finals de maig.

 

 

També et pot interessar: