NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

La Fira Centre Comercial acull el concurs 'Be The Next Supermodel'

L'agència View Management està fent 'scoutings' a aquells que estiguin interessats a ser models professionals
La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo

 

Aquest divendres, 21 de setembre, de 12.00 a 14.00 hores; i de 18.00 a 21.00 hores; i dissabte 22, de 12.00 a 14.00 hores, La Fira Centre Comercial acollirà el càsting del concurs 'Be the Next Supermodel 2018'.

 

Un càsting obert a tothom

L'agència View Management, reconeguda a escala internacional, durà a terme l'scouting de tots aquells que hi vulguin participar, ja sigui per vocació i interès de convertir-se en un model professional, o per aficionats que simplement vulguin provar sort i passar una bona estona a prop de la passarel·la.

 

Les persones que vulguin formar part del càsting, s'hauran d'inscriure en l'horari estipulat, i hauran de seguir unes proves on s'avaluaran les aptituds pel modelatge. Entre aquestes proves, es realitzarà una fotografia professional que els participants es podran endur de record.

 

Un cop avaluades, les persones seleccionades com a candidates formaran part de la desfilada que es farà el mateix dissabte 22 de setembre a la tarda, de 18 a 21 hores a la segona planta del centre comercial. Allà, un jurat format per professionals del sector, analitzarà les qualitats dels participants sobre la passarel·la i escoltarà les raons per les quals el candidat vol guanyar el concurs 'Be The Next Super Model'.

 

En acabar la jornada, el jurat farà públic el veredicte, del qual en sortiran guanyadors, un noi i una noia, que tindran la possibilitat d'ingressar al 'Roaster' de models de l'agència View Management, rebran un val de 50 euros a consumir a les botigues de la Fira, i gaudiran d'una sessió de fotos conjunta de la mà d'un fotògraf professional de View Management.

 

La Fira consolida un any dedicat a la moda

El centre comercial amb més renom de la capital del Baix Camp ha apropat enguany la moda a reusencs i reusenques, aconseguint no només fer-la més propera als visitants dels diferents actes, sinó també fer-se'n partícips.

 

Un bon exemple n'és el càsting que l'agència View Management fa aquests dies en el marc del concurs 'Be the Next Supermodel 2018'; però també les 'Fashion Windows', que al llarg de l'any han anat portant influencers de tots els àmbits de la moda, com Alba Galve o Mireia Luque que han permès als participants endinsar-se i conèixer de primera mà aquest món.

 

Alba Galve, una de les influencers que ha participat a les Fashion Windows   | laflorinata

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris