Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

Bona acollida de la fira «Temps d'Avellana» de Reus

Durant quinze dies ha promocionat la fruita seca més nostrada de les comarques tarragonines
Bona acollida de la fira «Temps d'Avellana» de Reus | Cedida

 

 

El «Temps d'Avellana» de Reus, la fira per excel·lència del fruit sec més típic del Camp de Tarragona, va posar punt final el passat dissabte 20 d'octubre a quinze dies de divulgació, promoció i mostra de productes que han volgut donar un impuls al sector de l'avellana. Ubicada a la Llotja de Reus, aquesta fira iniciativa del Departament d'Agricultura, la Cambra de Comerç de Reus, el Col·lectiu 25 d'abril de la Selva del Camp, els Ajuntaments de Reus i la Selva del Camp i el mateix Consell Regulador de la Denominació d'Origen, ha comptat amb tastos, jornades tècniques i gastronòmiques, exposicions i diferents mostres.

 

Precisament, i per tancar el «Temps d'Avellana», el passat dissabte es va organitzar una Mostra d'Avellana i de productes derivats d'aquesta, perquè els assistents poguessin tastar l'avellana d'aquesta temporada, fos crua o torrada, així com l'oferta variada de diversos productors del territori.

 

Des de la Cambra de Comerç de Reus, s'ha valorat molt positivament l'acollida d'aquesta fira en relació a la possibilitat de promoció que ha suposat pel sector de l'avellana; una iniciativa que no s'havia fet mai amb anterioritat i que ja asseguren «tindrà una reedició».

 

Bona acollida de la fira «Temps d'Avellana» de Reus | cedida

 

 

«Cal recuperar l'orgull de ser la terra de l'avellana»

En aquest sentit s'ha manifestat el president de la corporació, Isaac Sanromà, que ha volgut destacar «la importància de canviar el discurs al voltant de l'avellana que, dissortadament, només és notícia per qüestions negatives. I cal parlar-ne també en positiu per recuperar l'orgull de ser la terra de l'avellana». Sanromà ha recordat la tasca importantíssima que s'ha fet amb altres productes com el vi, el vermut o l'oli, que realment els ha convertit en veritables ambaixadors del territori, amb un gran mercat dintre i fora del país.

 

D'aquesta manera doncs, el president de la Cambra de Comerç de Reus ha reivindicat emprendre el mateix camí amb l'avellana i els seus derivats, per conscienciar a tothom «del tresor gastronòmic que tenim amb la fruita seca».

 

Bona acollida de la fira «Temps d'Avellana» de Reus | cedida

 

Comentaris