NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

EN DIRECTE

⛈ Ja han caigut més de 40 l/m² en algunes zones, a l'espera del plat fort de la llevantada

EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

La fira Velèctric a Reus arriba a la quarta edició amb una quinzena d'expositors

Les persones interessades podran provar els vehicles elèctrics exposats
El Velèctric es realizara divendres 25 i dissabte 26 de maig a Reus | Laia Riba

 

Els vehicles híbrids i elèctrics ja han deixat de ser l'automòbil del futur i ara són el del present. Cada cop hi ha més vehicles d'aquestes característiques per les ciutats, per aquest motiu Reus organitza la fira Velèctric, que enguany arriba a la seva quarta edició. Fins a quinze concessionaris han confirmat la seva presència els dies 26 i 27 d'abril a la fira de referència al territori en el món de vehicles elèctrics.

 

Imatge dels expositors confirmats i els membres de l'organització de Velèctric 2019 | Laia Riba

 

La fira Velèctric arriba a la quarta edició

Durant un cap de setmana la plaça de la Llibertat de Reus acollirà la quarta mostra de vehicles de caràcter elèctric i híbrid. Aquest esdeveniment presentarà les novetats relacionades amb aquest sector automobilístic en dues jornades plenes d'activitats relacionades amb el motor. A la presentació de la mostra el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, ha destacat el paper de Reus com a ciutat automobilista sostenible. Ha explicat que Reus «és una ciutat capdavantera en mobilitat automobilística».

 

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, ha presentat la fira | Laia Riba

 

Oportunitat de provar els vehicles elèctrics

La fira comptarà amb diverses activitats com una zona infantil, un circuit de karts elèctric o un espai per a xerrades. Però l'activitat més rellevant és el ' Test Drive' un espai on les persones interessades podran provar de primera mà els vehicles elèctrics així com les bicicletes elèctriques. Per accedir a aquest servei els usuaris hauran d'inscriure's prèviament a la següent pàgina web. Una oportunitat de provar les noves tendències en el sector automobilístic sostenible en primera persona.

 

Una quinzena d'expositors participaran en la quarta edició del Velèctric | Laia Riba

 

La ciutadania més a prop de la mobilitat sostenible

Velèctric és una fira de vehicles amb energies alternatives, i vol apropar a la ciutadania els cotxes, motocicletes, bicicletes i patinets elèctrics. En aquest sentit, Daniel Rubio ha volgut destacar el projecte de la primera prova pilot de 'carsharing' corporatiu impulsada per Toyota a la ciutat. Una iniciativa que se suma als projectes de mobilitat sostenible a Reus, com els catorze punts de recàrregues elèctriques que hi ha repartits per la ciutat.

 

En aquesta quarta edició del Velèctric, hi haurà representades les marques automobilístiques de Toyota, Lexus, Nissan, BMW, Honda, Volkswagen, Seat, Renault, Scutum i focus. A més de la quinzena d'expositors que fins al moment hi ha confirmats per aquest esdeveniment.

 

Durant les dues jornades els podran provar els vehicles elèctrics | Laia Riba

 

El Velèctric obrirà les portes el divendres 26 d'abril a les 17.30 hores i fins a les 21,00 hores. Dissabte estarà tota la jornada present, des de les 10.30 hores a la plaça de la Llibertat de Reus on es portaran a cap les activitats i xerrades relacionades amb els vehicles amb energies renovables.

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris