Fins a 139 actes i 13 fires a firaReus en un any de rècord

El Centre de Fires i Convencions ha superat les dades de l’any 2017
Fins a 139 actes i 13 fires a firaReus en un any de rècord | cedida

 

firaReus ha tancat aquest 2018 amb unes dades d’activitat de rècord, i és que han superat les que es van aconseguir l’any passat. Així, durant aquest 2018, les instal·lacions del Centre Fires i Convencions ha acollit un total de 139 actes, 14 més que l’any passat; i s’han organitzat fins a 13 fires, una més que el 2017. Pel que fa als visitants que han passat per les instal·lacions de firaReus, han sigut gairebé 137.000 persones. A més, enguany ha estat la seu de 4 congressos.

 

En els últims 12 mesos, doncs, a firaReus s’hi ha organitzat 13 fires, 5 de les quals pròpies, que són la Bestial, el Saló de la Moto, l’Autoprimavera, l’ExproReus i Tot Nuvis; mentre que les altres 8 són d’empreses externes: Fira del Vehicle de Km 0, Epocauto, Ficommerce, Fira Outlet & Deco, Polar Gran Fondo La Mussara, Catbot, Mr Game i Parc Infantil de Nadal.

 

Les TIC, l'àmbit estrella d'actes i congressos

De les fires reusenques en destaques aquelles dedicades a les noves tecnologies i als videojocs, com la CatBot i la Mr Game. De fet, segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «les fires dedicades al sector TIC han tingut una excel·lent acollida, alhora que han permès la potenciació d’un sector estratègic de la ciutat i del territori».

 

Del total de 139 actes realitats a firaReus la majoria han estat reunions d’empresa, jornades i cursos. En destaca el Connecta, l’esdeveniment de referència del sector d’esdeveniments de Catalunya. En aquest acte hi van assistir més de 200 professionals d’arreu del país.

 

D’altra banda, també s’han celebrat jornades vinculades amb el sector de les TIC, com arael Techne Fòrum. Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica, assegura que «el Centre de Fires i Convencions de firaReus s’ha posicionat com un espai de referència en el mercat de reunions i en les noves tecnologies». Arza ha afegit que «l’irganització d’esdeveniments s’ha convertit en la base de la feina que es realitza dia a dia a firaReus».

 

firaReus tanca l'any amb el reconeixement de la Generalitat amb el Premi d'Innovació de Fires a Catalunya, atorgat per la realització de la fira Esquiades SnowFun, organitzada conjuntament amb l'empresa esquiades.com.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris