FiraReus acull el 'CONNECTA Catalunya' per promocionar el turisme de reunions

És la segona edició de l’esdeveniment de referència del sector de reunions a Catalunya, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme
Assistents de la primera edició del 'Connecta Catalunya' | Cedida

 

El pròxim 25 d'octubre se celebrarà la segona edició del 'CONNECTA Catalunya' al Centre de Fires i Convencions de Reus. FiraReus és l'espai escollit per allotjar aquest esdeveniment, que és el referent a Catalunya per la promoció del turisme de reunions, MICE. Catalunya Convention Bureau, de l'Agència Catalana de Turisme, és l'encarregat d'organitzar aquest esdeveniment per tal de posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions.

 

A més a més, el 'CONNECTA' té com a objectiu facilitar el 'networking' i la col·laboració entre els professionals del sector MICE, buscant millorar la seva competitivitat i oportunitats de negoci tot desenvolupant propostes innovadores i amb la dinamització del sector de les reunions a Catalunya.

 

'CONNECTA' pretén fomentar el 'networking'

El 'CONNECTA' està dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya que podran configurar la seva agenda d'activitats i crear sinergies entre els membres del sector. L'any 2015 es va celebrar la primera edició del 'Connecta' que va agrupar per primera vegada a Catalunya a més de 200 assistents per conèixer-se i identificar oportunitats de col·laboració.

 

FiraReus té unes instal·lacions versàtils i adaptables que permetrà acollir diverses activitats dins del 'CONNECTA', com presentacions, debats, exposicions de projectes, dinàmiques de reflexió, tallers i trobades per a fomentar el networking i la co-creació. A més de la celebració de fires, el turisme de reunions és una de les grans àrees de firaReus amb un gran potencial de creixement, com per exemple jornades, presentacions de productes, convencions i congressos, entre d'altres.

 

Imatge de l'exterior del recinte FiraReus | Cedida

 

Oportunitat de posicionar Reus com la destinació referent del turisme de reunions

Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica, valora positivament la celebració del 'CONNECTA' a Reus i afirma que «es presenta una gran oportunitat per posicionar la destinació com un referent per al sector del turisme de reunions o negocis». 

 

Cal recordar que Reus pertany a la xarxa de destinacions per a congressos i esdeveniments nominada per Catalunya Convention Bureau, gràcies al fet que té un palau de congressos amb auditori, sales, zona expositiva i de càtering, i també oficina de congressos, capacitat hotelera i bones comunicacions. Altres ciutats que també pertanyen a aquesta xarxa són Tarragona, Port Aventura, Barcelona, Lleida, Girona, Castelldefels, Lloret de Mar i Sitges.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris