Fito Luri i Clara Peya, al disc d'estiu de TV3

La cançó 'Si pogués' ha quedat entre les quinze més votades i formarà part de 'La Playlist' de la cadena
Imatge d'arxiu de Fito Luri al Teatre Bartrina | Laia Solanellas

 

La cançó Si pogués del reusenc Fito Luri i Clara Peya (Palafrugell) formarà part del disc d'estiu de TV3. La 'playlist' de la cadena catalana, és a dir, el llistat de cançons que en formaran part, s'ha escollit per votació popular a partir de 52 propostes. Finalment, quinze entraran a l'edició 2019 del disc d'estiu del canal, i s'han quedat fora noms consolidats de l'escena musical catalana.

 

El músic reusenc ha agraït el suport rebut a través de Facebook en un post a través del qual ha informat de la notícia. D'aquesta manera, i després de setmanes amb les votacions obertes, el clip de Fito Luri i Clara Peya aconsegueix fer-se un lloc entre la quinzena de cançons escollides a través del web de TV3. Un llistat del qual han quedat fora noms com Lax'n'Busto, Buhos, Porto Bello, La Terrasseta de Preixens, Pepet i Marieta, Zoo o Cesk Freixas.

 

Si pogués ha quedat en catorzena posició amb un 3,4 % dels vots, per sobre de la darrera, Ferran Adrià, de 31 FAM, amb un 3,3 % dels vots, i per sota de Temps perdut, de David Busquets, amb un 3,5 %. De fet, totes les cançons han quedat separades per molt poca diferència de vots, amb l'excepció de Junts som millor, de Sam i la Banda dels Reptes, la guanyadora amb un 12,6 %.