Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tot a punt per a la Ganxet Pintxo de Tardor 2018

La foto de família indica que falta només un dia perquè comenci la ruta de tapes reusenca
Foto de família dels participants a la Ganxet Pintxo de Tardor 2018 | Cedida

 

Tot a punt per a la Ganxet Pintxo de tardor 2018. La ruta de tapes de Reus, organitzada per la Cambra de Comerç, donarà el tret de sortida demà dijous a les vuit del vespre amb la inauguració oficial a la Llotja de Reus. Avui s'ha fet l'habitual foto de família dels establiments participants a la plaça el Prim de Reus, tots ells preparats per començar a servir pinxos a partir de demà al vespre.

 

Inauguració de l'anterior Ganxet Pintxo | Laia Solanellas

 

Deu dies de Ganxet Pintxo

Fins al pròxim diumenge 18 de novembre, 47 establiments de la ciutat participen en les dues modalitats amb què compta, des de fa ja algunes edicions, aquesta ruta de tapes. Com és habitual, per 2,50 euros es podrà consumir un pinxo i una beguda a cada establiment dels 44 que hi participen oferint tapes. Els tres restants ofereixen, de nou, un menú de tapes per 30 euros acompanyat de dues begudes.

 

Aquells que vulguin començar a fer boca poden consultar la galeria de TarragonaDigital amb tota l'oferta d'aquesta Ganxet Pintxo de Tardor 2018. La quinzena edició de la Ganxet Pintxo arriba amb nostàlgia, i és que el llibret que s'havia editat les darreres edicions fa un parèntesi i es recupera la guia desplegable que havia caracteritzat la proposta gastronòmica fins llavors.

 

La Ganxet Pintxo tornarà a canviar el llibret per la guia desplegable | Laia Solanellas

 

Concursos i premis de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018

Com és habitual, la Ganxet Pintxo de Tardor 2018 repartirà fins a nou premis entre els establiments participants. Tres s'atorgaran en funció de les opinions del públic de la ruta de tapes i tres més a criteri d'un jurat professional. Els dos restants són els que lliuren, per una banda, la cervesa Damm al pinxo que millor marida amb la seva beguda. El Centre de Normalització Lingüística lliurarà el premi a l'establiment que millor ús del català faci, i la DOP Siurana reconeixerà la millor tapa elaborada amb el seu oli.

 

Pel que fa als concursos, es pot participar al de la millor fotografia penjada a Instargam a través d'aquesta xarxa social, així com al 'Ganxet Mot'. Aquest darrer l'organitza el Centre de Normalització Lingüística i consisteix a descobrir diversos paranys lingüístics que aniran penjant a Internet.

Comentaris