Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

Prop de 400 infants de Reus participen de la V Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu

L'edició d'enguany, plenament consolidada, ha estrenat un recorregut més llarg
Trobada d'Elements Fets per tu, plaça Mercadal a Reus | Isma Llanes

 

 

Aquest diumenge 16 de setembre, la plaça del Mercadal de Reus ha acollit la V Trobada d'Elements del Seguici Fets Per Tu, que organitzat per Canal Reus TV i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, ha comptat amb la participació d'unes 400 nenes i nens.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors fotografies de la Trobada d'Elements del Seguici Fets per Tu

 

Per cinquè any consecutiu els més petits de la ciutat han tingut l'oportunitat de ni més ni menys que participar d'una cercavila de festa major; una cercavila molt especial que els ha portat a crear els seus propis elements del seguici festiu. Les setmanes de treball a casa i grans dosis de creativitat s'han vist recompensades en aquest acte, en què les seves originals figures de bèsties, mulasses, àligues, nanos i gegants de tot tipus, han passejat pels carrers del centre de la ciutat que amb una gran participació de públic i familiars els ha fet sentir part de la Festa Major de la Misericòrdia com ningú.

 

Estrena d'un recorregut més llarg

De la mateixa manera, la cercavila ha anat, en tot moment, acompanyada pels músics de l'Aula de Sons i del col·legi Turó, que li han donat l'ambient festiu i el toc definitiu a un Seguici a l'alçada de qualsevol altre.

 

L'edició d'enguany ha estrenat un recorregut més llarg que les edicions anteriors i la cercavila ha passat pel carrer Major, Peixateries Velles, l'Hospital, de la Presó, Santa Anna, d'Aleus i metge Fortuny, fins a tornar a la plaça del Mercadal. Un augment del recorregut que s'explica per la bona acollida que està tenint aquest acte els darrers anys, que ha sabut cridar a nenes, nens i famílies a participar de la creació i participació d'aquest seguici casolà.

 

Trobada d'Elements Fets per tu, plaça Mercadal a Reus | Isma Llanes

 

Comentaris